Συλλυπητήρια από τον οδηγό μετά το τροχαίο δυστύχημα στη Γόρτυνα και το θάνατο του Γ. Κατσούνα

Ηράκλειο
Συλλυπητήρια από τον οδηγό μετά το τροχαίο δυστύχημα στη Γόρτυνα και το θάνατο του Γ. Κατσούνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του οδηγού

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου το οποίο ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στη Γόρτυνα που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο Γιάννης Κατσούνας και να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο η σύζυγός και τα δύο παιδιά τους. Μέσω του δικηγόρου του Εμμανουήλ Κληρονόμου τονίζει ότι «η ώρα τούτη είναι ώρα πένθους και περισυλλογής».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ως νομικοί παραστάτες της οικογένειας του οδηγού του έτερου οχήματος που ενεπλάκη στο προχθεσινό τραγικό τροχαίο δυστύχημα του Σαββάτου, 10 Μαΐου, που έλαβε χώρα στο δρόμο Μοίρες- Άγιοι Δέκα, στο ύψος των αρχαιοτήτων της Γόρτυνας, ενεργώντας κατ’ εντολή τους, εκφράζουμε τη βαθύτατη οδύνη μας για το χαμό του 33χρονου Γιάννη Κατσούνα, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του ως εκλιπόντος και εκφράζουμε την αμέριστη και ουσιαστική συμπαράσταση και τις ευχές μας για ταχεία και πλήρη ανάρρωση στη σύζυγο και τα παιδιά του, συνεπιβαίνοντες στο ίδιο αυτοκίνητο με τον άτυχο άνδρα το μοιραίο βράδυ.

Περαιτέρω, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους ανθρώπους της Ε.Μ.Α.Κ, του Ε.Κ.Α.Β. για την άμεση κινητοποίησή τους και την έγκαιρη επέμβασή τους στον τόπο του δυστυχήματος, καθώς και του Κέντρου Υγείας Μοιρών και του εφημερεύοντος τη νύχτα της 10η Μαΐου νοσοκομείου, Βενιζελείου ΓΝ Ηρακλείου, οι οποίοι με αίσθημα ευθύνης, αυταπάρνηση και επαγγελματισμό έσπευσαν για την παροχή πρώτων βοηθειών και την νοσηλεία των τραυματιών.

Η ώρα τούτη είναι ώρα πένθους και περισυλλογής».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News