«Τελευταίο αντίο» στο σπουδαίο επιχειρηματία Γιάννη Περάκη

Κρήτη
«Τελευταίο αντίο» στο σπουδαίο επιχειρηματία Γιάννη Περάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα 75 του χρόνια έφυγε από την ζωή ένας από τους σπουδαιότερους επιχειρηματίες στον τομέα της πληροφορικής

"Μουδιασμένος"  παραμένει ο επιχειρηματικός κόσμος του Ηρακλείου, εξαιτίας του θανάτου ενός από τους πρωτοπόρους επιχειρηματίες της Κρήτη , του Γιάννη Περάκη.

Η καρδιά φαίνεται να "πρόδωσε" τον 75χρονο επιχειρηματία, ο θάνατος του οποίου βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς, συναδέλφους και όλους όσοι τον γνώριζαν.

Σήμερα, Τετάρτη, στις 12.30 το μεσημέρι ,στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, η οικογένεια θα πει το "τελευταίο αντίο", συνοδεύοντας στην τελευταία του κατοικία, τον σπουδαίο επιχειρηματία στον τομέα της πληροφορικής και  ιδρυτή της εταιρείας «info»

Μεγάλη απώλεια και για το Επιμελητήριο Ηρακλείου καθώς ο εκλιπών υπηρέτησε επί σειρά ετών ως αντιπρόεδρος.

 Η οικογένεια του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» αποχαιρετά τον Γιάννη Περάκη

Η ξαφνική απώλεια του Γιάννη Περάκη συγκλόνισε άπαντες στην οικογένεια του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ΟΑΑ, καθώς υπήρξε αθλητής επί πολλά χρόνια και σημαντικό στέλεχος του Ομίλου. Στην συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο Όμιλος αναφέρει τα εξής:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συνεδρίασε εκτάκτως μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του σημαίνοντος μέλους της οικογενείας του Ομίλου Γιάννη Περάκη,

εκλεκτού μέλους της κοινωνίας του Ηρακλείου και του Ομίλου Αντισφαιρίσεως και Αθλοπαιδιών «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» με μεγάλες επιτυχίες στα γήπεδα τένις για 60 και πλέον συνεχή χρόνια, με μεγάλη δράση και συνεισφορά στα κοινά, εμβληματική φυσιογνωμία, ενεργό μέλος μέχρι τέλους της επιχειρηματικής κοινότητας του νησιού, υπήρξε και μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1ο Να διαβιβασθούν τα συλλυπητήριά στην οικογένειά του εκλιπόντος.

2ο Να κατατεθεί το ποσό των 100€ στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΚΡΗΤΗΣ

3ο Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Τύπο.

4ο Να παραστεί το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία."

Το συλλυπητήριο μήνυμα της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας 

Η Ηράκλεια Πρωτοβουλία αποχαιρετά τον Γιάννη Περράκη, τον αγαπητό συμπολίτη, που έφυγε αιφνιδιαστικά και απρόσμενα από τη ζωή. Ο Γιάννης Περράκης υπήρξε ενεργός πολίτης, πρωτοπόρος επιχειρηματίας και δραστήριος αθλητής μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του. Ήταν έντιμος, ευφυής, ευγενής, είχε αίσθηση του ωραίου και χιούμορ. Συλλυπούμαστε θερμά τους οικείους του. Η πρόεδρος Άννα Παπαχρονάκη.

 Ο όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News