DT Delivery Market: το app που σου φέρνει δωρεάν! τα ψώνια του Super Market

Ηράκλειο
DT Delivery Market: το app που σου φέρνει δωρεάν! τα ψώνια του Super Market

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δωρεάν παράδοση στο χώρο σας - κατεβάστε δωρέαν το app στο κινητό και το tablet σας!

Το DT Delivery Market σας λύνει τα χέρια! Κάντε ηλεκτρονικά τα καθημερινά ψώνια του super market, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια και δωρέαν παραδοση στο χώρο σας! Πρόκειται για μία εφαρμογή (app) για κινητά τηλέφωνα και tablets. Μέσω της εφαρμογής DT DELIVERY M@RKET, που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό ή το tablet σας από το Google Play ή το App Store, μπορείτε να κάνετε τις αγορές του super market, από την άνεση του σπιτιού σας, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια!

Στην εφαρμογή θα βρείτε περισσότερα από 2000 προϊόντα όλων των κατηγοριών. Από φρούτα και λαχανικά μέχρι τροφές για κατοικίδια.

Ο τρόπος παραγγελίας είναι απλός και γρήγορος!

Περιηγηθείτε στο DT DELIVERY M@RKET διαλέξτε τα προϊόντα που θέλετε, βάλτε τα στο καλάθι αγορών, ορίστε εσείς την ημέρα και την ώρα που επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας, διαλέξτε τρόπο πληρωμής με κάρτα ή με μετρητά κατά την παράδοση και… τελειώσατε! Ο διανομέας του DT DELIVERY M@RKET θα φέρει την παραγγελία σας την ημέρα και ώρα που εσείς έχετε επιλέξει, στην πόρτα σας.

 Μέσω τις εφαρμογής έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε λίστες αγορών και να αποθηκεύσετε τα προϊόντα που αγοράζετε πιο συχνά, ώστε ανά πάσα στιγμή με το πάτημα ενός κουμπιού να στείλετε την παραγγελία σας.Δωρεάν παράδοση!

- Για εσάς που θέλετε να αποφύγετε τον συνωστισμό και τις ουρές στα ταμεία!

- Για εσάς που θέλετε να στείλετε μία παραγγελία σε κάποιον κοντινό σας άνθρωπο!

- Για εσάς που δεν έχετε εύκολη πρόσβαση σε super market!

- Για εσάς που θέλετε να έχετε τον έλεγχο και προγραμματισμό των αγορών σας!

- Για όλους εσάς, το DT DELIVERY M@RKET είναι εδώ!

Κατέβασε τώρα δωρεάν την εφαρμογή σε κινητό η tablet από το Google Play ή το App Store

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News