Θρήνος στη κηδεία του Γιάννη Κατσούνα που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Μεσαρά

Ηράκλειο
Θρήνος στη κηδεία του Γιάννη Κατσούνα που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Μεσαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο αντίο στον άτυχο 33χρονο Γιάννη

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε αργά το απόγευμα η κηδεία του 33χρονου Γιάννη Κατσούνα, που έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου σε τροχαίο, στο δρόμο Μοίρες - Άγιοι Δέκα.

Πλήθος κόσμου, έσπευσε στο Φουρνοφάραγγο του Δήμου Γόρτυνας, να του πει το τελευταίο αντίο στον 33χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών. Συγγενείς και φίλοι απαρηγόρητοι από τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου τους Γιάννη.

Ο 33χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Μεσαρά και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε όλη την περιοχή. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το 33χρονο παλικάρι «έφυγε» τόσο άδικα και ότι δε θα τον αντικρίσουν ξανά.

Σημειώνεται πως η σορός του Γιάννη Κατσούνα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του ΠΑΓΝΗ, όπου κατά τραγική ειρωνεία εργάζεται ο πατέρας του, νεκροτόμος Αντώνης Κατσούνας.

Το τροχαίο

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 10 το βράδυ του Σαββάτου στις αρχαιότητες της Γόρτυνας όταν συγκρούστηκαν μεταξύ τους - υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες – δύο οχήματα.

Οι συνθήκες που προκάλεσαν το τραγικό δυστύχημα δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Αδιαμφισβήτητη είναι, ωστόσο, η σφοδρότητα της σύγκρουσης, καθώς και τα δύο Ι.Χ. καταστράφηκαν ολοσχερώς. Χρειάστηκε μάλιστα η επέμβαση της 3ης ΕΜΑΚ προκειμένου να απεγκλωβιστούν από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου τους ο άτυχος Γιάννης και η σύζυγός του Βιολέτα.

«Η υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε περί τις 9:20 το βράδυ του Σαββάτου για τροχαίο στην περιοχή των αρχαιοτήτων της Γόρτυνας. Πρόκειται για σύγκρουση δύο Ι.Χ. οχημάτων. Στο ένα όχημα επέβαιναν πέντε άτομα και στο δεύτερο δύο», τόνισε στη ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Δημοσθένης Μπουρουντάκης.

«Από το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα πέντε άτομα απεγκλωβίστηκε, όπως διαπιστώθηκε, νεκρός ένας 33χρονος άνδρας, καθώς και μια τραυματισμένη γυναίκα», πρόσθεσε.

Αγωνία για τους τραυματίες

Τα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν στο τροχαίο μεταφέρθηκαν αρχικά στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και από εκεί στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλεύονται με την ελπίδα να καταφέρουν να επουλώσουν τις πληγές στο χώμα και την ψυχής τους καθώς έχασαν τον πατέρα τους…

Σύμφωνα με το διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου κ. Τερζάκη «η 30χρονη γυναίκα έχει εγκεφαλική αιμορραγία, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά κατάγματα και τραύματα στο χέρι και στο πόδι. Το 9χρονο αγόρι της έχει κάταγμα άνω άκρου και μεταφέρθηκε στην Παιδοχειρουργική του ΠΑΓΝΗ ενώ το 5χρονο κορίτσι ΄παρουσίασε μικρό πνευμοθώρακα, μικροθλάση πνευμόνων και πληνός και μεταφέρθηκε στη μονάδα Παίδων του ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση».

Ενώ, με βάση τα νεότερα στοιχεία, σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται να γίνει προσπάθεια σταδιακής αφύπνισης της νεαρής Βιολέτας, από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου. Ο 23χρονος τραυματίας νοσηλεύεται, μετά από χειρουργείο, ενώ το αγοράκι της οικογένειας βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News