Θρήνος στη Μεσαρά για το θάνατο του Γιάννη Κατσούνα σε τροχαίο

Ηράκλειο
Θρήνος στη Μεσαρά για το θάνατο του Γιάννη Κατσούνα σε τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρός 33χρονος με καταγωγή από τους Αγίους Δέκα - Τραυματίες σε Βενιζέλειο και ΠΑΓΝΗ

Απαρηγόρητη είναι η οικογένεια, φίλοι και συγγενείς του Γιάννη Κατσούνα καθώς το 33χρονο παλικάρι «χάθηκε» το Σάββατο βράδυ στην άσφαλτο ενώ τραυματίστηκαν η σύζυγος και τα 2 παιδιά τους που επέβαιναν στο ίδιο όχημα. Τραυματίες είναι 3 επιβάτες του δεύτερου οχήματος.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το 33χρονο παλικάρι «έσβησε» σε τροχαίο δυστύχημα και ότι δεν θα τον αντικρίσουν ξανά. Πρόκειται για του γιο του υπαλλήλου της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Αντώνη Κατσούνα. Η καταγωγή του 33χρονου ήταν από το Φουρνοφάραγγο ενώ κατοικούσε στα Βορίζια Ηρακλείου. 

Το τραγικό τροχαίο

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 10 το βράδυ του Σαββάτου στις αρχαιότητες της Γόρτυνας όταν συγκρούστηκαν μεταξύ τους - υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες – δύο οχήματα.

Στο ένα όχημα επέβαινε ο άτυχος 33χρονος Γιάννης Κατσούνας, μαζί με τη σύζυγό και τα 2 παιδιά τους. Η σφοδρότατη σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια των δύο οχημάτων.

Η τετραμελής οικογένεια στο ένα και δύο άτομα στο άλλο όχημα.

Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της ΕΜΑΚ, άνδρες της οποία απεγκλώβισαν τους τραυματίες, ενώ, ήδη βρίσκονταν εκεί και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Τα ασθενοφόρα παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο και δύο με ιδιωτικά αυτοκίνητα. Η σορός του 33χρονου μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ.

(Φωτογραφίες: «Δια-SOS-τε τη Μεσαρά»)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News