«Έφυγε» ο καθηγητής Γιώργος Καρπαθάκης

Ηράκλειο
«Έφυγε» ο καθηγητής Γιώργος Καρπαθάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήταν υποδιευθυντής του Λυκείου Γαζίου  

Την τελευταία του πνοή άφησε ο καθηγητής και υποδιευθυντής του Λυκείου Γαζίου, Γιώργος Καρπαθάκης.

Ο αγαπητός και γνωστός, στο Δήμο Μαλεβιζίου, καθηγητής και υποδιευθυντής του Λυκείου επί 10 χρόνια, εξέπνευσε σε ηλικία 62 ετών.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στις 11 το πρωί στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου.

Για το θάνατό του συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας αναφέροντας:

«Έφυγε αλλά μένουν ζωντανά όσα δίδαξε. Παρών ως το τέλος, για να κρατήσει άσβεστη τη φλόγα της γνώσης στους μαθητές του.

Σήμερα το Γάζι δε θρηνεί μόνο έναν αγαπητό καθηγητή, αλλά ένα σπάνιο άνθρωπο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, αλλά και στην εκπαιδευτική κοινότητα του Λυκείου Γαζίου.

Καλό ταξίδι Γιώργο Καρπαθάκη…» 

Συλλυπητήριο μήνυμα Σ. Βαρδάκη για τον Γιώργο Καρπαθάκη

 «Είναι πραγματικά δύσκολο να αποχαιρετάς πρόωρα έναν καλό φίλο, έναν αγωνιστή της ζωής, που μέχρι την τελευταία στιγμή έδινε το παρόν στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Γιώργο θα σε θυμόμαστε πάντα με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους πολλούς φίλους.

Καλό ταξίδι, Γιώργο Καρπαθάκη.»

Συλλυπητήριο μήνυμα για το χαμό του Γιώργου Καρπαθάκη

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Γιώργου Καρπαθάκη, ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Μηνάς Σταυρακάκης, στέλνει το δικό του συλλυπητήριο μήνυμα:

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τα συναισθήματα που νιώθω στο άκουσμα του τόσο πρόωρου χαμού, του συγχωριανού, του συμμαθητή, μα πάνω απ΄ όλα του πολύ καλού μου φίλου, Γιώργου Καρπαθάκη.

Ένας πολύ αξιόλογος εκπαιδευτικός, ένας άνθρωπος, υπέρμαχος της ανιδιοτελούς προσφοράς και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την κοινωνία, ένας πραγματικός αγωνιστής της ζωής, άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπώντας τη θλίψη σε όλους μας

Θα θυμάμαι το Γιώργο, έχοντας στο μυαλό και την καρδιά μου, τις καλύτερες αναμνήσεις. Στην οικογένεια του εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News