Ηράκλειο

ΠΑΓΝΗ: Μοριακός έλεγχος για κορωνοϊό 2 μέρες πριν από κάθε χειρουργείο

Για τα χειρουργεία οι ασθενείς ενημερώνονται τηλεφωνικά για την ημέρα προσέλευσης τους και τον προεγχειρητικό τους έλεγχο

Η σταδιακή επαναλειτουργία των πρωινών Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, γίνεται προοδευτικά, με κύριο γνώμονα την προστασία της Υγείας των πολιτών και των εργαζομένων.

Επαναλαμβάνουμε, όπως, έχουμε από εβδομάδας αναρτήσει στη νέα ιστοσελίδα μας, οι ασθενείς, καθημερινά, θα ενημερώνονται τηλεφωνικά από το γραφείο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων για την ημέρα, την ώρα, το χώρο προσέλευσης καθώς και για τα μέτρα προστασίας που οφείλουν να τηρούν.

Είναι προφανές ότι θα γίνει προσπάθεια εξυπηρέτησης των ήδη κλεισμένων ραντεβού και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσον αφορά τα χειρουργεία, οι ασθενείς ενημερώνονται τηλεφωνικά για την ημέρα προσέλευσης τους και τον προεγχειρητικό τους έλεγχο, που περιλαμβάνει και μοριακό έλεγχο ανίχνευσης COVID-19.

O έλεγχος αυτός γίνεται τουλάχιστον δύο ημέρες (2) πριν την προγραμματισμένη επέμβαση τους και γίνεται στον ειδικό χώρο που βρίσκεται στο ΤΕΠ Covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι, στο Νοσοκομείο εισέρχονται ΜΟΝΟ, τα προγραμματισμένα ραντεβού για Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία και χειρουργεία (φυσικά και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όταν εφημερεύει). Στη πύλη του Νοσοκομείου, υπάρχει συνολική λίστα των ονομάτων.

Η συνεργασία και η υπομονή, όλων μας, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για όλους μας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια