Ηράκλειο

Δύο τόνοι κηπευτικά στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Χερσονήσου από τον Δήμο Φαιστού

Παραγωγοί του Δήμου Φαιστού δώρισαν δύο τόνους κηπευτικά σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου Χερσονήσου

Σε μία ανιδιοτελή εθελοντική προσφορά προχώρησαν πολίτες του Δήμου Φαιστού, ενισχύοντας με κηπευτικά ευπαθείς ομάδες του Δήμου Χερσονήσου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Χερσονήσου κ. Γιάννη Σέγκο, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον  δήμαρχο Φαιστού κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη και τους παραγωγούς για την προσφορά τους, πρόκειται για μία ευγενική προσφορά δύο τόνων κηπευτικών.

«Η άμεση ανταπόκριση και η αλληλοϋποστήριξη των εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης δείχνουν ότι η συνεργασία για την αντιμετώπιση των δυσκολιών είναι μονόδρομος», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Σέγκος.

Πιο αναλυτικά ο δήμαρχος Χερσονήσου κ. Γιάννης Σέγκος δήλωσε: «Αν υπάρχουν θετικά πρόσημα στο πέρασμα της πανδημίας του κορωνοϊού, αφορούν στις αξίες της αλληλεγγύης, της σύμπνοιας και της ανθρωπιάς που αποδεικνύονται ο θεμέλιος λίθος της κοινωνίας των πολιτών. Ευχαριστούμε το δήμαρχο, Γρηγόρ Νικολιδάκη και τους παραγωγούς του Δήμου Φαιστού του για την ευγενική προσφορά δύο τόνων κηπευτικών, τα οποία έχουν ήδη διανεμηθεί στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας. Η άμεση ανταπόκριση και η αλληλοϋποστήριξη των εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης δείχνουν ότι η συνεργασία για την αντιμετώπιση των δυσκολιών είναι μονόδρομος».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια