Εθελοντική Ομάδα "Φίλιος ΖΕΥΣ": Απέκτησε όχημα και εξοπλισμό για τις αποστολές της

Κρήτη
Εθελοντική Ομάδα "Φίλιος ΖΕΥΣ": Απέκτησε όχημα και εξοπλισμό για τις αποστολές της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ευχάριστη είδηση για την εθελοντική ομάδα - Αναλυτικά τι αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση της ομάδας στο Facebook

Πριν από περίπου δύο χρόνια η Εθελοντική Ομάδα "Φίλιος ΖΕΥΣ", υπέβαλε αίτηση για χρηματοδότηση και πέτυχε την έγκρισή της από το Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER Ν. Ηρακλείου, που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης – ΕΓΤΑΑ).

Έτσι, υλοποιήθηκε έργο συνολικού προϋπολογισμού 55,805,46€, με 100% χρηματοδότηση, που αφορά στην προμήθεια οχήματος για τη μεταφορά ειδικού πυροσβεστικού εξοπλισμού και εξοπλισμού διάσωσης, καθώς και στην προμήθεια του εξοπλισμού αυτού, όπως επίσης και στην παραγωγή υλικού ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης του τοπικού πληθυσμού σε θέματα πολιτικής προστασίας.

Όπως άλλωστε αναφέρεται μεταξύ άλλων και σε ανάρτηση της ομάδας στο Facebook: «Το έργο έχει ολοκληρωθεί κατά 95% και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Ομάδα μας μπορεί πλέον με αρτιότερο εξοπλισμό και με ειδικό όχημα να προσφέρει στον πολίτη αλλά και στις υπηρεσίες/φορείς πολιτικής προστασίας του τόπου μας, όπου και όποτε χρειαστεί, πάντα βέβαια με το πολύ καλά εκπαιδευμένο σώμα εθελοντών που διαθέτει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News