Πίσω από τη μάσκα κρύβονται κουρασμένα πρόσωπα….

Ηράκλειο
Πίσω από τη μάσκα κρύβονται κουρασμένα πρόσωπα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συγκλονιστικό μήνυμα από τα ΤΕΠ του Βενιζελείου

Μια ματιά στα ενδότερα των νοσοκομείων σε κάνει να καταλάβεις τις συνθήκες, την καθημερινότητα αλλά και το ήθος των ανθρώπων που στελεχώνουν τα νοσοκομεία της χώρας μας. Των ανθρώπων που ακούραστα χρόνια τώρα, αλλά ειδικά αυτή την περίοδο, φροντίζουν για την υγεία όλων μας. Νοσηλευτές και γιατροί δίνουν τον εαυτό τους για τους ασθενείς που φτάνουν στα νοσηλευτικά ιδρύματα για να νοσηλευτούν. Τρεις φωτογραφίες από τα ΤΕΠ του Βενιζελείου αποτυπώνουν όλα τα παραπάνω. Τρεις φωτογραφίες και μερικές λέξεις. Οι σκέψεις των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά μακριά από τις οικογένειες τους και την ασφάλεια του σπιτιού τους, στην πρώτη γραμμή της μάχης, για να νικήσει η ζωή.

Δανειζόμαστε τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο Facebook από την εργαζόμενη στα ΤΕΠ του Βενιζελείου κα. Καραβιτάκη Μαρίνα, για να πούμε το δικό μας ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους!

 "Πίσω από την μάσκα κρύβονται κουρασμένα πρόσωπα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και υπερβαίνουν πολλές φορές τα ανθρώπινα όρια..."

 "Αυτοί οι τοίχοι κλείνουν μέσα τους σε κάθε εφημερία πολύ πόνο μα και αρκετή χαρά ..."

"Μέσα σε αυτούς τους τοίχους υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που κάθε μέρα προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες : υποστελέχωση, ανάγκη πρόσληψης μόνιμου προσωπικού, έλλειψη εξειδίκευσης, έλλειψη εξοπλισμού, συνωστισμός στο ΤΕΠ, λεκτική βία... Στο τέλος της κάθε βάρδιας γυρνούν σπίτι κουρασμένοι μα με την ψυχή ήρεμη πως έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν... Χθες ήταν μια δύσκολη εφημερία (καμμία πρωτοτυπία για εμάς που δουλεύουμε χρόνια στο ΤΕΠ).. Η σκέψη μας ήταν στους συναδέλφους της επόμενης βάρδιας, θα περάσουν τουλάχιστον καλύτερα από εμάς; Πάντα έτσι ήταν, πάντα έτσι θα είναι.. Αυτή η έννοια για τους άλλους.... Για άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι αντέχουμε.. γιατί σε ετούτο το τμήμαόλοι ΜΑΖΙ παλεύουν, όλοι ΜΑΖΙ δουλεύουν με την ψυχή τους....ΜΑΖΙ..." 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News