Κορωνοϊός: 700 επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες σε αστυνομικούς του Ηρακλείου

Κρήτη
Κορωνοϊός: 700 επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες σε αστυνομικούς του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά οι ενέργειες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου για την αποτροπή μετάδοσης του ιού Covid-19.

Στην εξασφάλιση από δωρεά 700 επαναχρησιμοποιούμενων βαμβακερών μασκών  με φίλτρο, προκειμένου να διατεθούν σε κάθε ένα συνάδελφο που υπηρετεί στην Δ.Α. Ηρακλείου προχώρησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

    Σαν Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, αναγνωρίζοντας ότι τα μέτωπα για εμάς είναι πολλά και οι ανάγκες για υγειονομική κάλυψη υμών των ιδίων και κατ’ επέκταση της προστασίας των οικογενειών μας και του κοινωνικού συνόλου είναι μεγάλες, εξασφαλίσαμε, από δωρεά , επτακόσιες (700) επαναχρησιμοποιούμενες βαμβακερές μάσκες με φίλτρο, προκειμένου να διατεθούν σε κάθε ένα συνάδελφο που υπηρετεί στην Δ.Α. Ηρακλείου.

Σήμερα 21 Απριλίου 2020 επισκέφθηκαν το γραφείο μας στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου η Πρόεδρος κα. Μαζαράκη Ευγενία και μέλη του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Μαλεβιζίου ‘’ΜΑΛΒΑΖΙΑ’’, οι οποίες ανέλαβαν την κατασκευή τους , αλλά και η Αντιδήμαρχος Δήμου Μαλεβιζίου κα. Λυρώνη Χρύσα και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου κ. Παρασύρης Ευάγγελος οι οποίοι ανέλαβαν την προμήθεια των πρώτων υλών.

Το υγειονομικό υλικό για την Ένωσή μας παρέλαβαν ο Πρόεδρος Πικράκης Γεώργιος και ο Αντιπρόεδρος Μαρκογιαννάκης Γεώργιος.  Νιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την δωρεά τους να τους συγχαρούμε για το αξιόλογο έργο τους, και να δηλώνουμε την ηθική μας ικανοποίηση, διότι τέτοιες ενέργειες αποτελούν ελπιδοφόρα απόδειξη ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον σκληρό αγώνα που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας.

 Η Ένωσή μας θα παραμείνει κοντά στους συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις». 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News