Ηράκλειο

Δώρισαν μάσκες, γάντια και αντισηπτικά στους αστυνομικούς

Το «ευχαριστώ» της Ένωσης Αστυνομικών  

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου για τις δωρεές μασκών, αντισηπτικών και άλλων ειδών ατομικής προστασίας, στις οποίες προχώρησαν επιχειρήσεις στην Κρήτη.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Σαν Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, αναγνωρίζοντας ότι τα μέτωπα για εμάς είναι πολλά και οι ανάγκες για υγειονομική κάλυψη υμών των ιδίων και κατ’ επέκταση της προστασίας των οικογενειών μας και του κοινωνικού συνόλου είναι μεγάλες, έχουμε εξασφαλίσει μέχρι στιγμής και από την αρχή της επιβολής των έκτακτων μέτρων, από δωρεές φορέων και ιδιωτών , χίλιες  (1000) επαναχρησιμοποιούμενες βαμβακερές μάσκες, χίλιες (1000) μάσκες μίας χρήσεως, τρείς χιλιάδες (3000) γάντια νιτριλίου μίας χρήσης, πενήντα πέντε (55) λίτρα αντισηπτικού gel, διακόσια σαράντα (240) ατομικά φιαλίδια αντισηπτικού gel και εκατό (100) μπουκάλια αλκοολούχου λοσιόν,  τα οποία έχουν ήδη διανεμηθεί στους αστυνομικούς που υπηρετούν στην Δ.Α. Ηρακλείου και εκτίθενται σε άμεσο κίνδυνο πάντα σε συνεννόηση με την Δ.Α. Ηρακλείου.

Νιώθουμε την ιδιαίτερη ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια την Περιφέρεια Κρήτης, τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Αιγαίου και Κρήτης ΣΥ.Φ.Α.Κ., τα Σ/Μ ΧΑΛΙΑΔΑΚΗΣ,  την εταιρεία ‘’FAMILY ENTERPRISE’’, την εταιρεία ‘’Candia Nuts’’ αλλά και πλήθος ανώνυμων συμπολιτών μας για τις ανιδιοτελείς δωρεές τους. Επίσης ευχαριστούμε τα καταστήματα ‘’Choco Coffee’’ και ‘’Costis Patisserie’’ για την προσφορά του καθημερινού καφέ σε όλες τις εποχούμενες και πεζές περιπολίες του Νομού Ηρακλείου. 

Τέτοιες ενέργειες αποτελούν ελπιδοφόρα απόδειξη ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον σκληρό αγώνα που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας. Ο αγώνας συνεχίζεται και σας ευχαριστούμε που σας έχουμε δίπλα μας και στηρίζετε έμπρακτα το έργο μας. Η κοινωνία μας έχει όλους ανάγκη.»

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

              

                

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια