Βουρκιάζουν τα νερά στην Αποκεντρωμένη διοίκηση - Αναβλύζουν από τα τείχη;

Ηράκλειο
Βουρκιάζουν τα νερά στην Αποκεντρωμένη διοίκηση - Αναβλύζουν από τα τείχη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αανζητούν την αιτία της διαρροής

Εικόνες παρακμής με τα βουρκιασμένα νερά να δίνουν την εντύπωση της εγκατάλειψης καταγράφονται στην πλατεία Κουντουριώτη Ηρακλείου. 

Ανάμεσα στα κτίρια που φιλοξενούν την αποκεντρωμένη διοίκηση Κρήτης και τις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ το νερό που τρέχει έχει δημιουργήσει ένα τουλάχιστον αποκρουστικό σκηνικό.

Όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι τόσο στην αποκεντρωμένη διοίκηση όσο και στην ΑΑΔΕ, το φαινόμενο παρατηρείται σχεδόν ένα χρόνο ωστόσο τις τελευταίες μέρες η ποσότητα του νερού που τρέχει είναι περισσότερη από κάθε άλλη φορά.

Αναβλύζει νερό από τα τείχη;

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΔΕΥΑΗ που έχει κληθεί να βρει λύση στο θέμα, το νερό φαίνεται να αναβλύζει μέσα από τα τείχη από τουλάχιστον τέσσερα διαφορετικά σημεία και κανείς ως τώρα δεν έχει καταφέρει να χαρτογραφήσει τη διαδρομή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπηρεσίες διερευνούν τη πιθανότητα η διαρροή να έρχεται από την οδό Επιμενίδου με τις αναλύσεις να δείχνουν πως το νερό έρχεται από το δίκτυο της ΔΕΥΑΗ.

Ερωτηματικό παραμένει και το γιατί κάποιες μέρες η ροή του νερού είναι μεγαλύτερη και κάποιες λιγότερη

Στο μεταξύ, η ΔΕΥΑΗ αναζητά μια πρόχειρη λύση ώστε να πάψουν τουλάχιστον η εικόνες των βουρκιασμένων νερών και της δυσοσμίας που ενόψει της αύξησης της θερμοκρασίας είναι τουλάχιστον ενοχλητική

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News