Ανησυχία για τον κορωνοϊό από τους Ρομά της Κρήτης - Τι είπε η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ

Ηράκλειο
Ανησυχία για τον κορωνοϊό από τους Ρομά της Κρήτης - Τι είπε η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ανησυχία των κατοίκων του οικισμού για πιθανή εμφάνιση του νέου κορωνοϊού μετέφερε ο πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Τσιγγάνων «Ελπίδα», Θ. Κατσαρής στην κ. Λένα Μπορμπουδάκη

Τη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο της ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλήνων Τσιγγάνων «Η ΕΛΠΙΔΑ», Θανάσης Κατσαρής.

Ο κ. Κατσαρής μετέφερε την ανησυχία των κατοίκων του οικισμού για πιθανή εμφάνιση του νέου κορωνοϊού, ζητώντας ειδική μέριμνα, μέτρα και προστασία για τις κοινωνικές ομάδες των Τσιγγάνων της Κρήτης, που κινδυνεύουν άμεσα να εκτεθούν στον ιό.

Η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο του Παγκρήτιου Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλήνων Τσιγγάνων «Η ΕΛΠΙΔΑ» ότι θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί του και θα είναι δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν, δεδομένου ότι ήδη έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή και στη διασφάλιση του ανεκτίμητου αγαθού της υγείας είναι καθολικός και δε χωρά στερεότυπα και διακρίσεις. Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε την ανθρώπινη ζωή».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News