default-image

Τσάντες με τρόφιμα μοιράζονται πόρτα - πόρτα από τη «Διακονία της αγάπης»

Ηράκλειο
Τσάντες με τρόφιμα μοιράζονται πόρτα - πόρτα από τη «Διακονία της αγάπης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια αγκαλιά για όσους έχουν ανάγκη

Μια μεγάλη αγκαλιά απλώνει η Διακονία της Αγάπης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης στους ανθρώπους που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας. Και αυτές τις δύσκολες μέρες, λόγω κορωνοϊού, στέκεται στο πλευρό συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Για λόγους ασφάλειας , η διανομή τροφίμων δεν γίνεται πλέον από τα γραφεία της Διακονίας της Αγάπης, όπως γίνονταν όλα αυτά τα χρόνια, επί της Λεωφόρου Πλαστήρα αλλά γίνεται κατ’ οίκον.  Η Αρχιεπισκοπή φρόντισε να υπάρχει ένα άτομο, το οποίο θα πηγαίνει πόρτα – πόρτα και θα μοιράζει τσάντες με τρόφιμα σε 1.500 άτομα, όπως ανέδειξε η εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Οι τσάντες περιέχουν, κοτόπουλο, γάλα, όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη, λάδι, τυρί, καφέ, είδη καθαρισμού , όπως χλωρίνη και άλλα προϊόντα.

Ήδη ξεκίνησε η διανομή και όπως εκτιμάται μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη ή το αργότερο μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη, θα έχουν λάβει τα βασικά αγαθά, οι συνάνθρωποι μας, οι οποίοι βρίσκονται υπό την σκέπη της Διακονίας της Αγάπης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Είναι μια κοινωνική δράση , η οποία στηρίζει ευπαθείς ομάδες, από το 2011 μέχρι σήμερα, ανελλιπώς, με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτη κ. κ. Ειρηναίο και τις 40 εθελόντριες να προσφέρουν τα μέγιστα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που δοκιμάζονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News