Είστε μόνοι στο σπίτι; Μια ομάδα στο Ηράκλειο, μπορεί να σας βοηθήσει

Ηράκλειο
Είστε μόνοι στο σπίτι; Μια ομάδα στο Ηράκλειο, μπορεί να σας βοηθήσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κοινότητας Αλληλεγγύης Ηρακλείου βοηθάει όλους όσοι έχουν ανάγκη, λόγω κορωνοϊού

Μια νέα ομάδα διανομών τροφίμων και άλλων αναγκαίων αγαθών, όπως φάρμακα, συστάθηκε στο πλαίσιο της Κοινότητας Αλληλεγγύης Ηρακλείου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η δράση της αφορά στην προσφορά βοήθειας σε άτομα που νοσούν, ανήκουν σε ευπαθή ομάδα ή για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες αγορές και δεν εξυπηρετούνται από κάποιο κοντινό/συγγενικό πρόσωπο.

Θα συναντήσετε την αφίσα μας (βλ. παρακάτω) σε διάφορα σημεία στο κέντρο της πόλης καθώς και σε φαρμακεία. Οποιοδήποτε άτομο επιθυμεί να πραγματοποιήσει μια παραγγελία μπορεί να καλέσει στον αριθμό που αναγράφεται στην αφίσα (6988542078) καθημερινά από τις 4 έως τις 7 το απόγευμα. Ένα μέλος της ομάδας μας θα καταγράψει τα στοιχεία της παραγγελίας και θα τα αποστείλει στις/ -ους διανομείς.

Οι διανομείς θα προπληρώνουν τις αγορές, στοχεύοντας στην ελαχιστοποίηση του κόστους και σεβόμενοι τις προτιμήσεις των προσώπων που εξυπηρετούνται. Το κόστος θα επιστρέφεται στους διανομείς κατά την παράδοση των τροφίμων/ φαρμάκων. Τα προσωπικά δεδομένα των ενδιαφερόμενων ατόμων θα διαφυλαχθούν με σεβασμό.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News