Στη Βουλή τα αιτήματα των ιδιοκτήτών ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων Ηρακλείου

Ηράκλειο
Στη Βουλή τα αιτήματα των ιδιοκτήτών ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποστηρίζει τα αιτήματα της Ένωσης Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων «Φιλοξένια» ο Χάρης Μαμουλάκης

Με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή και απευθύνεται στον Υπουργό Τουρισμού, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης αναδεικνύει τα αιτήματα της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων ν. Ηρακλείου «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ».

«Όλοι συμφωνούμε στο ότι ο τουρισμός, ήταν και θα παραμείνει βασικός πυλώνας στήριξης της εθνικής μας οικονομίας την επόμενη μέρα», αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να υποστηριχθούν άμεσα και αποτελεσματικά οι εμπλεκόμενοι στον τομέα, όπως είναι οι εκατοντάδες ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων του νομού Ηρακλείου. Οι ιδιοκτήτες των μικρών, οικογενειακών επιχειρήσεων, που σήμερα βρίσκονται σε δεινή θέση και που πρέπει να είναι παρών την επόμενη ημέρα, όταν θα έχουμε αφήσει πίσω μας την υγειονομική κρίση».

Τα μέλη της Ένωσης ζητούν από την Κυβέρνηση μείωση του ΦΠΑ, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, της προκαταβολής φόρου εισοδήματος και του τέλους επιτηδεύματος, ειδική μέριμνα χρηματοδότησης, καθώς και ίση μεταχείριση των επιχειρήσεων δωδεκάμηνης λειτουργίας με άδεια ΕΟΤ και των καταλυμάτων βραχυχρόνιων μισθώσεων.

Αναλυτικά η αναφορά του:

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

Για τον κ. Υπουργό Τουρισμού

Θέμα: «Μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων ενοικιαζόμενων δωματίων»

Ο Βουλευτής κ. Χάρης Μαμουλάκης καταθέτει προς τον κ. Υπουργό Χάρη Θεοχάρη αναφορά την επιστολή της «Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου “Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ”» με θέμα τα μέτρα ανακούφισης των επιχειρήσεων ενοικιαζόμενων σωματείων και την άνιση μεταχείριση που αυτές υφίστανται σε σχέση με τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης των οποίων η λειτουργία δεν τέθηκε σε αναστολή από τις έκτακτες ρυθμίσεις για τον περιορισμό της διασποράς του ιού Covid-19.

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις σχετικές ενέργειες και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News