Συγκινημένη η 63χρονη επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου που ανέκτησε την επαφή με το περιβάλλον

Κρήτη
Συγκινημένη η 63χρονη επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου που ανέκτησε την επαφή με το περιβάλλον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ καλά εξελίσσεται η υγεία της 63χρονης από την Αργεντινή που νοσηλεύεται με κορωνοϊό  στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

 Η γυναίκα που ήταν επιβάτης στο κρουαζιερόπλοιο Costa Victoria, το οποίο είχε αγκυροβολήσει ανοιχτά του Κόκκινου Πύργου στις 21 Μαρτίου και αποβίβασε την 63χρονη με έντονα συμπτώματα, αποσωληνώθηκε το περασμένο Σάββατο μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας.

Σήμερα όπως δήλωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζελείου κ. Κιούλπαλης στον Μάνο Δασκαλάκη και την εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV, η 63χρονη γυναίκα έχει πλέον επαφή, έχει ανακτήσει τις δυνάμεις σε μεγάλο βαθμό, ενημερώθηκε για την κατάσταση της και μάλιστα όπως ανέφερε ο κ. Κιούλπαλης, η γυναίκα είναι πολύ συγκινημένη και ικανοποιημένη από την φροντίδα που λαμβάνει.

Μάλιστα σύμφωνα με τον διευθυντή της ΜΕΘ, αν η κατάσταση της υγείας της συνεχίσει να εξελίσσεται με τον ίδιο τρόπο, δεν αποκλείεται άμεσα να βγει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να συνεχίσει τη νοσηλεία της στην ειδική μονάδα του νοσοκομείου για τον κορωνοϊό.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News