Ηράκλειο

Και φέτος παραγγέλνουμε τις λαμπάδες μας από την "Ηλιαχτίδα"

Ο σύλλογος «Ηλιαχτίδα» μας καλεί να στηρίξουμε τις δράσεις του αλλά μένοντας σπίτι και ασφαλείς. Η ωραία συνήθεια των τελευταίων χρόνων, να πηγαίνουμε στο καθιερωμένο παζάρι του Συλλόγου για να αγοράσουμε τις λαμπάδες μας, φέτος θα αλλάξει λίγο. Τις λαμπάδες μας μπορούμε να τις παραγγείλουμε και να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο να στηρίζουμε το σύλλογο.

 

¨ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ¨ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

 

«Φέτος καλούμαστε να γιορτάσουμε ένα διαφορετικό Πάσχα λόγω των συνθηκών. Κάθε χρόνο περιμένουμε με ανυπομονησία την στιγμή που οι εθελοντές μας θα σας υποδεχτούν στο σπιτάκι μας, στη καρδιά της πόλης, για να διαλέξετε τις λαμπάδες σας! Το πασχαλινό μας παζάρι αποτελεί θεσμό όχι μόνο για εμάς αλλά και για όλο τον κόσμο που το αγκαλιάζει κάθε χρόνο με αγάπη και στηρίζει το έργο της Ηλιαχτίδας.

Φέτος δεν θα καταφέρουμε να σας δούμε από κοντά για να είμαστε όλοι ασφαλείς όμως μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας και να προμηθευτείτε λαμπάδες για τους αγαπημένους σας στηρίζοντας το έργο του συλλόγου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6949657700 κα Τάνια Τζιράκη. Θα δεχόμαστε παραγγελίες μέχρι τις 9 Απριλίου ώστε όλες οι λαμπάδες να παραδώσουν στην ώρα τους..

 

Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς! Καλή Ανάσταση

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια