Ηράκλειο

Biomedigen: Αλλαγές στο ωράριο και κλείσιμο συγκεκριμένων διαγνωστικών κέντρων

Το Διαγνωστικό Κέντρο της Παπαναστασίου, θα λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο – Τα υπόλοιπα κλείνουν προσωρινά

Από σήμερα ξεκινούν οι οξοποιήσεις των ωραρίων λειτουργίας στα διαγνωστικά κέντρα Biomedigen.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «όλοι οι ασθενείς θα μπορούν για τον επόμενο μήνα να εξυπηρετούνται μόνο από το Διαγνωστικό Κέντρο επί της οδού Παπαναστασίου 3, το οποίο θα λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο. Τα άλλα Διαγνωστικά μας Κέντρα (Γεωργίου Παπανδρέου 52 - Μαιάνδρου 15 - Ιτάνου 34Α) θα παραμείνουν κλειστά για όλο τον μήνα Απρίλιο μέχρι νεοτέρας.»

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των διαγνωστικών κέντρων Biomedigen:

Με αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας απέναντι σε όλους τους συμπολίτες μας, ενημερώνουμε πως από την Τετάρτη 1 Απριλίου προχωράμε σε τροποποιήσεις των ωραρίων λειτουργίας μας προκειμένου να βρεθούμε ξανά, ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις. Στόχος μας, είναι να διατηρήσουμε το σύνολο του προσωπικού μας «μάχιμο» στις δύσκολες εβδομάδες που ακολουθούν.

Στα πλαίσια αυτά, όλοι οι ασθενείς θα μπορούν για τον επόμενο μήνα να εξυπηρετούνται μόνο από το Διαγνωστικό Κέντρο επί της οδού Παπαναστασίου 3, το οποίο θα λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο. Τα άλλα Διαγνωστικά μας Κέντρα (Γεωργίου Παπανδρέου 52 - Μαιάνδρου 15 - Ιτάνου 34Α) θα παραμείνουν κλειστά για όλο τον μήνα Απρίλιο μέχρι νεοτέρας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο στα νούμερα 2811810469 & 70.

Σκοπός η συμμετοχή μας στον αγώνα κατά του Covid-19  με οποιοδήποτε κόστος. Δηλώνουμε παρόντες σε κάθε επείγουσα ιατρική εντολή ή περιστατικό και σε κάθε πραγματική ανάγκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια