Κορωνοϊός - Πασπάτης: Το Βενιζέλειο δέχεται διαρκώς ύποπτα κρούσματα – Πώς γίνεται η διαλογή

Κρήτη
Κορωνοϊός - Πασπάτης: Το Βενιζέλειο δέχεται διαρκώς ύποπτα κρούσματα – Πώς γίνεται η διαλογή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Πασπάτης μίλησε για τις προσπάθειες κάλυψης των αναγκών των πολιτών αλλά και το πώς γίνεται η διαλογή στο νοσοκομείο μεταξύ ύποπτων κρουσμάτων και των υπόλοιπων ασθενών.

Σηκώνουν τα μανίκια και πέφτουν στη μάχη με τον κορωνοϊό οι εργαζόμενοι του Βενιζέλειου νοσοκομείου στο Ηράκλειο που μαζί με το ΠΑΓΝΗ, αναλαμβάνουν μεγάλο φορτίο.

Ο Συντονιστής περιστατικών κορωνοϊού του Βενιζελείου και Διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής Γρηγόρης Πασπάτης, καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, μίλησε για τις προσπάθειες που γίνονται στο νοσοκομείο ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι ασθενείς, αλλά και για να αυξηθούν τα κρεβάτια που θα μπορούν να φιλοξενήσουν ανθρώπους με τον συγκεκριμένο ιό.

Αναφορικά με τη διαλογή των ασθενών στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον κ. Πασπάτη ήδη τα ύποπτα κρούσματα πηγαίνουν σε διαφορετικό διάδρομο ενώ δρομολογούνται και άλλα έκτακτα μέτρα.

Το μήνυμα που στέλνει σε αυστηρό τόνο προς όλους τους πολίτες ο συντονιστής περιστατικών κορωνοϊού στο Βενιζέλειο νοσοκομείο είναι να συνεχίσουν να μένουν σπίτι, ώστε η κατάσταση να μη γίνει ανεξέλεγκτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News