Βενιζέλειο: Εξιτήριο για τον 42χρονο – Σε κρίσιμη κατάσταση η επιβάτης με Covid-19

Ηράκλειο
Βενιζέλειο: Εξιτήριο για τον 42χρονο – Σε κρίσιμη κατάσταση η επιβάτης με Covid-19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλά νέα για τον άντρα - Ώρες αγωνίας για την επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου

Ολοκληρώθηκε η νοσηλεία του 42χρονου στο Βενιζέλειο ο οποίος εισήχθη πριν μερικές ημέρες στο νοσηλευτικό ίδρυμα με κορωνοϊό. Ο άντρας είχε ταξιδέψει το προηγούμενο διάστημα στην Βρετανία και επιστρέφοντας έκανε το τεστ και διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον ιό.

Ο 42χρονος νοσηλεύτηκε με ήπια συμπτώματα στην ειδική μονάδα κορωνοϊού στο Βενιζέλειο, αλλά πλέον πήρε εξιτήριο.Πρόκειται για τον ασθενή που αποτέλεσε μαζί με έναν 20χρονο,  το 9ο και 10ο αντίστοιχα επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού στο νησί μας.

Σε κρίσιμη κατάσταση η επιβάτης του κρουαζιερόπλου

Ωστόσο κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι τα νέα για την 63χρονη η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση.

Πρόκειται για την αλλοδαπή επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου «Costa Victoria» που το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν αγκυροβολημένο ανοιχτά του Κόκκινου Πύργου, η οποία βρέθηκε θετική στον ιό. Άμεσα ο καθ’ ύλην αρμόδιος νομίατρος έδωσε εντολή για μεταφορά της στο Βενιζέλειο, αφού ο θεράπων ιατρός του πλοίου έδωσε την σχετική διαβεβαίωση. Η 63χρονη νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, σε ειδική μονάδα εντατικής θεραπείας μόνο για ασθενείς με κορωνοϊό. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News