Ηράκλειο

Ίδρυμα Καλοκαιρινού: «Φαγητό με την αγάπη μας» στα σπίτια των δικαιούχων

Διανομή στους τόπους διαβίωσης των ωφελουμένων του προγράμματος

Από σήμερα και μέχρι το τέλος της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, η Δομή παροχής φαγητού των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού («Φαγητό Με την Αγάπη Μας»), κινητοποιώντας ομάδα εθελοντών πολιτών – επαγγελματιών διανομέων σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, θα διανέμει το καθημερινό συσσίτιο, στους τόπους διαβίωσης των ωφελουμένων του προγράμματος.

Με αυτόν τον τρόπο, και λαμβάνοντας όλες τις δέουσες υγειονομικές προφυλάξεις για την προστασία του προσωπικού και  των εθελοντών, οι ωφελούμενοι που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού θα αποφεύγουν άσκοπες και συχνά κοπιώδεις μετακινήσεις και συγχρωτισμό, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεται ο περιορισμός της περαιτέρω έκθεσής τους στον κίνδυνο της πανδημίας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική τους ανακοίνωση: Αυτή τη στιγμή προσφέρονται από την δομή του Κοινωνικού Χώρου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού (Μονής Αγκαράθου 9) περισσότερα από 200 πλήρη γεύματα ημερησίως σε άτομα και οικογένειες σε ένδεια και αποκλεισμό, επτά μέρες την εβδομάδα. Η δομή του συσσιτίου, δεν σταμάτησε, όχι μόνο καθ’ όλη την διάρκεια του πανδημικού φαινομένου στη χώρα μας, όπως δεν σταμάτησε ούτε μία μέρα, από τον Φεβρουάριο του 2012, έχοντας προσφέρει συνολικά και από τα δύο σημεία διανομής φαγητού περισσότερα από 736.000 γεύματα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εθελοντές μας.  Στους δύσκολους καιρούς, όπως και στο παρελθόν, τα Ιδρύματα Α. & Μ. Καλοκαιρινού, συνεχίζουν να προσφέρουν στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ισχύει πάντα το πρόταγμά μας «Να βγούμε στο φως, όλοι και μαζί», με αφοσίωση, αλληλεγγύη και αισιοδοξία. 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια