Ηράκλειο

Κρήτη: 20χρονος θετικός στον κορωνοϊό - «Είχα μικρή δύσπνοια και ελαφρύ βήχα»

Του επιβλήθηκε πρόστιμο καθώς δεν γνώριζε για την απαγόρευση μετακινήσεων

Για την περιπέτεια υγείας του μίλησε ο 20χρονος, το 8ο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη. Ο 20χρονος περιέγραψε πως μετά το ταξίδι του από Λονδίνο προς Αθήνα αισθάνθηκε συμπτώματα και πως οδηγήθηκε τελικά στη διάγνωση του ιού.  Ο 20χρονος όπως υποστήριξε μίλησε μέσα από το νοσοκομείο.

Όπως τόνισε μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου «έφτασα στις 22 Μαρτίου στην Αθήνα και είχα μικρή δύσπνοια και ελαφρύ βήχα».

Παρέμεινε 8-9 ώρες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπως περιγράφει ήταν με δύο φίλους του και παρέμεινε για 8- 9 ώρες χωρίς να γνωρίζει ότι είναι θετικός στον ιό.

Όταν προσγειώθηκε και έφτασε πλέον στο Ηράκλειο όπως λέει ο 20χρονος ζήτησε από τον πατέρα του να τον παραλάβει με μάσκα. Στο σπίτι μπήκε αμέσως σε καραντίνα και στα συμπτώματα προστέθηκε ο πόνος στο στήθος. Στη συνέχεια απευθύνθηκε στα επείγοντα του ΠΑΓΝΗ όπου ελήφθη δείγμα. Όταν διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον ιό μεταφέρθηκε άρον- άρον ,όπως είπε, στο Βενιζέλειο.

Του επιβλήθηκε πρόστιμο 

Μάλιστα αφηγήθηκε και το περιστατικό που βίωσε καθώς φτάνοντας στην Ελλάδα δεν γνώριζε για τα μέτρα απαγόρευσης στις μετακινήσεις και έτσι του βεβαιώθηκε πρόστιμο καθώς στο αυτοκίνητο που επέβαινε ήταν τρία άτομα και όχι δύο όπως προβλέπεται.

(φωτογραφία αρχείου)

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια