«Τρικυμία» στον ΟΛΗ, λόγω των απομακρύνσεων από το ΔΣ

Ηράκλειο
«Τρικυμία» στον ΟΛΗ, λόγω των απομακρύνσεων από το ΔΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για την απομάκρυνση των κκ. Βερυκοκίδη και Μπαμιεδάκη

«Τρικυμία» έχει προκαλέσει στο λιμάνι του Ηρακλείου η απόφαση, εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού, να απομακρυνθούν από το διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΗ δυο εκλεγμένα μέλη της Διοίκησης: οι κκ. Βερυκοκίδης και Μπαμιεδάκης.

Οι ίδιοι, όπως τονίζουν, ενημερώθηκαν τηλεφωνικά για την απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν λάβει επαρκείς εξηγήσεις για το τι προέκυψε και πως έφτασαν στην απομάκρυνσή τους.

Παράλληλα, αφήνουν αιχμές εναντίων του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΗ υπενθυμίζοντας την στάση που οι ίδιοι κράτησαν σε ζητήματα όπως η διαχείριση του «Μαρίνα» και του «Θεατρικού Σταθμού», αλλά κυρίως η στάση τους σε ό,τι αφορά το θέμα που έχει προκύψει με το αστικό ΚΤΕΛ και τα ταξί.

Μάλιστα το σωματείο Ταξί με ανακοίνωσή του κατηγορεί τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου για μεθοδεύσεις και δολιότητες. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή του Σωματείου:

«Ο γαμπρός (Μηνάς Παπαδάκης) του Προέδρου του Αστικού ΚΤΕΛ προχωράει σε μεθοδεύσεις εν μέσω κορωνοϊού, εν μέσω κρίσης για όλο τον ελληνικό λαό να ανταπεξέλθει από την παγκόσμια κρίση που έχει δημιουργήσει ο ιός.»

Την ίδια ώρα κύκλοι του λιμανιού αναρωτιούνταν Από την στιγμή που ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ είναι σε προληπτική καραντίνα και ο αναπληρωτής του έχει παυθεί με την απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ ποιος αντικαθιστούσε τον κ. Παπαδάκη στην συνεδρίαση.

Πάντως, δεν υπήρξε καμία συζήτηση για το θέμα της καρατόμησης των Μπαμιεδάκη και Βερυκοκίδη στη συνεδρίαση του ΔΣ που πραγματοποιήθηκε χτες, παρά το θόρυβο που είχε ξεσπάσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ΔΣ ουσιαστικά αποφάσισε την κατάργηση των θέσεων των Αναπληρωτών επαναβεβαιώνοντας τις θέσεις μόνο προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου,  Βαρδαβά - Παπαδάκη αντίστοιχα, αφήνοντας αναπάντητο το ερώτημα του ποιος τους αναπληρώνει σε περίπτωση απουσίας τους.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ από το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News