Ηράκλειο

Δημάρχος Βιάννου: Αναρτήστε σημαίες στα σπίτια την 25η Μαρτίου

"Παρά τις συνθήκες να τιμήσουμε τους προγόνους μας"

Ματαιώνονται όλες οι επετειακές εκδηλώσεις για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου 1821, συμπεριλαμβανομένων, της μαθητικής παρέλασης, της κατάθεσης στεφάνων και της Θείας Δοξολογίας όπως ενημερώνει ο Δήμος Βιάννου με βάση το άρθρο 20 της ΠΝΠ ΦΕΚ Α’55/11-3-2020.

Ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης, με αφορμή την την Εθνική Επέτειο στέλνει το δικό του μήνυμα, προτρέποντας όλους τους δημότες να αναρτήσουν την ελληνική σημαία στις οικίες τους, αφού η δυσμενής συγκυρία, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να απαξιώνει ή να μειώνει τις οφειλόμενες τιμές προς τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

«Η επέτειος της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821 και του εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, αποτελεί μια από τις κορυφαίες στιγμές του Ελληνισμού, με τα μηνύματα από τους αγώνες και τις θυσίες των ηρώων του 1821 να παραμένουν επίκαιρα και διαχρονικά. Οι επιτακτικοί λόγοι που μας καλούν για λόγους δημόσιας Υγείας να ματαιώσουμε τις επετειακές εκδηλώσεις, δεν πρέπει να μας αποτρέψουν σε καμία περίπτωση να τιμήσουμε τους προγόνους μας και να γιορτάσουμε την επέτειο της 25η Μαρτίου», αναφέρει.  

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τον Κορωνοϊό.

 

 

Σχόλια