Κορωνοϊός: 4ο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Κρήτη

Ηράκλειο
Κορωνοϊός: 4ο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο κρούσμα με κορωνοϊό που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κρήτης

Το πρώτο κρούσμα που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, αποτελεί μια γυναίκα, η οποία διεγνώσθη θετική στον κορωνοϊό.

Πρόκειται για μία γυναίκα, νεαρή σε ηλικία, η οποία νοσηλεύεται στην ειδικά διαμορφωμένη Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, για την περίθαλψη των ασθενών με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η γυναίκα, η οποία αποτελεί και το 4ο επιβεβαιωμένο κρούσμα με κορωνοϊό στην Κρήτη, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ήδη, από την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα βρίσκεται στο νοσοκομείο, διότι, με βάση την κλινική της εικόνα, κρίθηκε απαραίτητο από το ιατρικό προσωπικό του ΠΑΓΝΗ να νοσηλευτεί. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της είναι ελεγχόμενη.

Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη γυναίκα είναι συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των ασθενών που αποτελούν τα 3 προηγούμενα επιβεβαιωμένα κρούσματα με κορωνοϊό στην Κρήτη.

Το συγκεκριμένο κρούσμα βρίσκεται στα ήδη καταμετρημένα κρούσματα με κορωνοϊό στην Ελλάδα, που ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News