Νερό με το σταγονόμετρο στον καιρό του ... κορωνοϊού

Ηράκλειο
Νερό με το σταγονόμετρο στον καιρό του ... κορωνοϊού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράπονα για το νερό με χαμηλή πίεση

Μια δύσκολη καθημερινότητα υποστηρίζουν ότι βιώνουν οι κάτοικοι της οδού Ευμαθίου στις Μεσαμπελιές. Εν μέσω κορωνοϊού όπου πρέπει να τηρούνται ευλαβικά τα μέτρα υγιεινής, υποστηρίζουν ότι εδώ και 15 μέρες δεν έχουν νερό και μόνο μία φορά το νερό έτρεξε με πίεση ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν.

Όπως λένε χαρακτηριστικά «οι αρμόδιοι μας λένε να βάλουμε μηχανάκι για να το ανεβάσουμε το νερό στα ντεπόζιτα αλλά η προϋπόθεση για να γίνει αυτό, είναι να έχουμε νερό!...»

Προβληματικό το δίκτυο

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ Γιώργο Βουρεξάκη «στην οδό Ευμαθίου το δίκτυο δεν είναι και το καλύτερο και υπάρχουν προβλήματα. Το νερό έχει είτε χαμηλή πίεση ,είτε μπορεί να έχει φράξει ο αγωγός. Το θέμα θα αποκατασταθεί και θα γίνει και παρέμβαση μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος».

Σύμφωνα με τη ΔΕΥΑΗ η εξυπηρέτηση των πολιτών θα γίνεται:

  • Τηλεφωνικά (2810529370,529371,529372
  • πληροφορίες λογαριασμών
  • 2810339050,και 11122 λοιπά θέματα 
  • Ηλεκτρονικά με e–mail ([email protected])

“Οι επιτόπιες επισκέψεις στις εγκαταστάσεις δεν γίνονται δεκτές παρά μόνο για απολύτως αναγκαίες και επείγουσες υποθέσεις και έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού που έχει καθοριστεί με τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία και λαμβάνοντες τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. ( μάσκα ,γάντια)

Οι πληρωμές των λογαριασμών ,ληξιπρόθεσμες οφειλές και οι δόσεις διακανονισμών θα εξοφλούνται μόνο στο κεντρικό ταμείο στα Ψαράδικα και διατραπεζικά (μέσω internet banking ,πάγιες εντολές κλπ).

Οι λογαριασμοί θα συνεχίσουν να εκδίδονται και να αποστέλλονται  κανονικά  . Η εξόφληση των λογαριασμών δεν θα πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις στο Βιολογικό καθαρισμό στη Φοινικιά ούτε στο Ταμείο της Αλικαρνασσού αλλά μόνο στα κεντρικό ταμείο στα Ψαράδικα, και με τους εναλλακτικούς διαθέσιμους τρόπους (τράπεζες, internet banking, , ταχυπληρωμή κλπ.)”. 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News