Ηράκλειο

Σωματείο ΠΑΓΝΗ: Ζητούν αλλαγή στα δρομολόγια των λεωφορείων

«Η τροποποίηση λόγω κορωνοϊού δεν διευκολύνει στο ωράριο των εργαζομένων», αναφέρουν

Επιστολή προς τη Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου στέλνει το Σωματείο Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, αναφορικά με την τροποποίηση των δρομολογίων του Αστικού ΚΤΕΛ.

Πρόσφατα, το Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου, έλαβε την απόφαση της μείωσης των δρομολογίων του, με αφορμή τα μέτρα της Κυβέρνησης για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ, «η σχετική τροποποίηση δεν διευκολύνει στο ωράριο των εργαζομένων».

Για το λόγο αυτό ζητούν την εκ νέου τροποποίηση των δρομολογίων, «έτσι ώστε οι εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν το αστικό λεωφορείο να μην περιμένουν άσκοπα εκτεθειμένοι στις στάσεις».

Ολόκληρη η επιστολή:

«Έπειτα από αρκετά παράπονα των εργαζομένων για την πρόσφατη τροποποίηση των δρομολογίων του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου λόγω των έκτακτων αναγκών, σας ενημερώνουμε ότι η σχετική τροποποίηση δεν διευκολύνει στο ωράριο των εργαζομένων.

Θεωρούμε ότι πρέπει να τροποποιήσετε τα δρομολόγια σας, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν το αστικό λεωφορείο να μην περιμένουν άσκοπα εκτεθειμένοι στις στάσεις.

Επομένως, θα πρέπει να μην σταματήσουν τα δρομολόγια όπως είχαν από τις 6.30 πμ έως τις 8πμ, από τις 2μμ έως τις 3.30μμ και από τις 10μμ έως τις 11.30μμ. Να συνεχίσει το Κνωσσός – ΠαΓΝΗ και στις 2μμ γιατί εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό εργαζομένων.

Σας θυμίζουμε, ότι το νοσοκομείο, λόγω των έκτακτων συνθηκών, λειτουργεί με όλο του το προσωπικό καθημερινά για να μπορεί να ανταπεξέλθει στην πανδημία.

Παρακαλούμε όπως προβείτε στις ανάλογες αλλαγές.»

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια