Ηράκλειο

Κορωνοϊός: «Νέκρωσαν» τα δικαστήρια - Απολύμανση στο Εφετείο

Η είσοδος άνοιγε για όσους ήταν απολύτως απαραίτητο

Ερμητικά κλειστές παρέμειναν σήμερα οι είσοδοι στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου και στο κτίριο του Εφετείου Ανατολικής Κρήτης.

Συγκεκριμένα, λειτούργησαν κάποιες υπηρεσίες με προσωπικό ασφαλείας για τα απολύτως απαραίτητα και φυσικά με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. μετέφεραν στο Δικαστικό Μέγαρο όσους συλλαμβάνονταν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Αφού οι συλληφθέντες οδηγούνταν ενώπιον των αρμόδιων Αρχών, η πόρτα των δικαστηρίων έκλεινε ξανά με την είσοδο να μην επιτρέπεται παρά μόνο για όσους ήταν απολύτως απαραίτητο (συμπεριλαμβανομένων και των δικηγόρων).

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι όσοι είχαν συλληφθεί για παραβίαση των μέτρων προστασίας ενόψει covid-19 και οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, αφέθηκαν ελεύθεροι αφού οι δίκες τους αναβλήθηκαν.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Εφετείου ειδική απολύμανση στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Εξάλλου, σημειώνεται ότι οι προϊστάμενοι τόσο του Εφετείου, όσο και του Πρωτοδικείου ζητούν από τον κόσμο να μην προσέρχεται στα δικαστήρια.

Εάν κάποιος πολίτης ή δικηγόρος επιθυμεί να ενημερωθεί περαιτέρω, καλείται να επικοινωνεί πρώτα τηλεφωνικά με την υπηρεσία στην οποία θέλει να απευθυνθεί.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια