Κορωνοϊός: Ποιό προσωπικό μεταφέρεται σε άλλες υπηρεσίες στο Ηράκλειο;

Ηράκλειο
Κορωνοϊός: Ποιό προσωπικό μεταφέρεται σε άλλες υπηρεσίες στο Ηράκλειο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε άλλες υπηρεσίες μεταφέρονται εργαζόμενοι στο Ηράκλειο για την εξυπηρέτηση των αναγκών

Από υπηρεσία σε υπηρεσία ανάλογα με τις ανάγκες θα μεταφέρονται οι εργαζόμενοι του ΔΟΠΑΦΜΑΗ (Δημοτικού Οργανισμού Προσχολική Αγωγής) στο Ηράκλειο λόγω κορωνοϊού. Μετά το κλείσιμο παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών ο Οργανισμός -που επικαλείται προεδρικό διάταγμα- έχει ήδη ζητήσει από εργαζομένους να εργαστούν για τις ανάγκες άλλων υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΦΜΑΗ .κ. Παττακό που μίλησε στο neakriti.gr: «ήδη σύμφωνα με την απόφαση που εκδόθηκε ξεκίνησε η διάθεση του προσωπικού μας σε άλλες υπηρεσίες. Μας ζητήθηκε καθαρίστρια από το Κοινωνικό ιατρείο και έτσι δόθηκε η οδηγία να μεταφερθεί εργαζόμενός μας στην υπηρεσία αυτή. Επίσης οι μάγειρες χρησιμοποιούνται για την τροφοδοσία μερίδων φαγητού στο πλαίσιο του προγράμματος ‘’Βοήθεια στο σπίτι’’».

Σε ότι αφορά στους παιδαγωγούς σύμφωνα με τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ θα συνεχίσουν να εργάζονται μερικές ώρες την ημέρα καθώς θα πρέπει να διεκπεραιώσουν διοικητική εργασία, μαθητολόγιο, εκκρεμότητες για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ κλπ.

Υπενθυμίζεται ότι έκλεισαν όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και μονάδες δημόσια και ιδιωτικά (βρεφονηπιακοί, Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, Πανεπιστήμια, Σχολές και φροντιστήρια για 14 μέρες. Σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας η απόφαση ελήφθη κατόπιν εισήγησης της Ειδικής Επιτροπής. Το κλείσιμο ισχύει έως την 25η Μαρτίου οπότε θα ληφθούν νέες αποφάσεις.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News