Μήνυμα Κρητικού ιερέα: «Προσευχόμαστε σπίτι»

Ηράκλειο
Μήνυμα Κρητικού ιερέα: «Προσευχόμαστε σπίτι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζητάει από τους πιστούς να παραμείνουν στο σπίτι

Μετά το «μένουμε σπίτι» ακολουθεί και το μήνυμα «προσευχόμαστε σπίτι». Ο Κρητικός ιερέας Ιωάννης Μπολάκης, εφημέριος του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως στον Μασταμπά Ηρακλείου, σε ανάρτησή του καλεί τους πιστούς να ακολουθήσουν την οδηγία με ατομική ευθύνη και για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Από την πλευρά της Εκκλησίας της Κρήτης κάλεσε τους πιστούς και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδας πληθυσμού να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό.

Η απόφαση του ιερέα ελήφθη με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και αφού προηγήθηκε την περασμένη Παρασκευή η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης για την υποχρέωση όλων να συμμορφωθούν στους κανόνες υγιεινής  και τις εντολές των αρμόδιων οργάνων του Κράτος.

Όπως άλλωστε έχει γίνει γνωστό, μέχρι και σήμερα οι λειτουργίες τελούνται αλλά καλούνται όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Υπενθυμίζεται  ότι , εκτάκτως συνέρχεται σήμερα εκ νέου η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης, για τη λήψη περαιτέρω μέτρων πρόληψης κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Δείτε την ανάρτηση του ιερέα:

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News