Ηράκλειο

Σε δημόσια διαβούλευση κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ηράκλειο

Παρεμβάσεις για τη βελτίωση των οδικών συνθηκών γύρω από σχολικές μονάδες, μονοδρομήσεις, διαβάσεις πεζών και θέσεις για τα ταξί φιγουράρουν στο “πακέτο” των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που έβγαλε σε δημόσια διαβούλευση ο Δήμος Ηρακλείου.


Ειδικότερα, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Ηρακλείου αποφάσισε να θέσει σε δημόσια διαβούλευση το Πρακτικό 1/2020 της Επιτροπής Κυκλοφορίας, με θέματα:
- «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για βελτίωση προσπελασιμότητας και οδικής ασφάλειας περιφερειακά των σχολικών συγκροτημάτων 64ο Νηπιαγωγείου, Βρεφονηπιακός “Μητέρα”, Ειδικό Δημοτικό Κωφών και Βαρήκοων, 13ο Γυμνάσιο και 8ο Λύκειο στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη, Δήμου Ηρακλείου».
- “Δημιουργία διαβάσεων πεζών επί της οδού Κρασαδάκη και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το 47ο Δημοτικό Σχολείο, περιοχή Αγίου Ιωάννη”.
- “Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον οικισμό Βασιλειές για ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων. Ενίσχυση οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης στο οδικό δίκτυο”.
- “Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον οικισμό Πυργού για ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων. Ενίσχυση οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης στο οδικό δίκτυο”.
- “Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον οικισμό Κάτω Ασίτες για ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων. Ενίσχυση οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης στο οδικό δίκτυο”.
- “Δημιουργία διαβάσεων πεζών και άλλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Σόλωνος, περιοχή Φορτέτσας Ηρακλείου”.
- “Μονοδρόμηση της οδού Ελευθ. Κουρουπάκη και λοιπές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εύρυθμη λειτουργία της οδού και των παρακείμενων οικιών”.
- “Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Ούλοφ Πάλμε για την ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων”.
- “Δημιουργία διαβάσεων πεζών επί της οδού Αγ. Μηνά”.
- “Αύξηση του αριθμού των θέσεων ταξί της υφιστάμενης πιάτσας παραπλήσια της πλατείας Ελευθερίας επί της οδού Δημοκρατίας από τη συμβολή με την οδό Ανεμογιάννη πριν τη συμβολή με την οδό Βίγλας”.


Το πρακτικό της Επιτροπής Κυκλοφορίας τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από χθες και για 15 ημέρες.
Μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής θα συζητήσει το θέμα και τις τυχόν παρατηρήσεις και απόψεις που θα κατατεθούν και θα εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη λήψη σχετικής απόφασης. Η κατάθεση τυχόν παρατηρήσεων και απόψεων θα κατατεθούν στο Πρωτόκολλο του Δήμου Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια