Δωρεά εργαλείων από την εταιρεία «E-Damianakis» για όσους επιχειρούν στα σύνορα

Ηράκλειο
Δωρεά εργαλείων από την εταιρεία «E-Damianakis» για όσους επιχειρούν στα σύνορα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου ευχαρίστησε, την εταιρεία «E-Damianakis»  για την δωρεά ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού υλικού, η οποία θα αποσταλεί στα σύνορα της πατρίδας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, τα εν λόγω υλικά είναι απαραίτητα στα ανατολικά σύνορα της πατρίδας μας «προκειμένου να αποτρέψουν την είσοδο σε δεκάδες χιλιάδες μετανάστες.»

Η ανακοίνωση

«Ο αγώνας αυτός έχει ενώσει και έχει ευαισθητοποιήσει ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, υπέρ της προσπάθειας αυτής και καθημερινά βλέπουμε την έμπρακτη στήριξη από ιδιώτες και φορείς.

Σαν Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, που από την πρώτη μέρα θέσαμε τους εαυτούς μας στην διάθεση του Αρχηγείου την δωρεά της εταιρείας ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού υλικού E-DAMIANAKIS σε πρώτης ανάγκης εργαλεία, απαραίτητα για τους συναδέλφους που επιχειρούν στα σύνορα μέρα και νύχτα (φακούς και προβολείς LED, μπαταρίες, φορτιστές και καλώδια, γάντια εργασίας και μιας χρήσεως, εργαλεία χειρός κ.α) και τους ευχαριστούμε για την ευγενική αυτή κίνηση.

Τα υλικά θα αποσταλούν στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας ώστε να διανεμηθούν εκεί που πρέπει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News