Ηράκλειο

«Έκκληση να περιοριστούν οι επισκέψεις στα λογιστικά γραφεία»

Η εξυπηρέτηση είναι δυνατή και με ηλεκτρονικά μέσα

Περιορισμό των επισκέψεων στα λογιστικά γραφεία συστήνει η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ηρακλείου, στους πολίτες, για τις φορολογικές υποθέσεις τους παρά μόνο στις απόλυτα αναγκαίες καθώς είναι δυνατή και η εξυπηρέτηση με ηλεκτρονικά μέσα.

Όπως αναφέρεται, «εφόσον απαιτείται η προσωπική επίσκεψη σε λογιστικό γραφείο, αυτό να γίνεται σε συνεννόηση με τον λογιστή και απαραίτητα να «είστε σίγουροι/ες για την τόσο για την κατάσταση της υγείας σας όσο και του λογιστή σας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΕΦΕΕ Ηρακλείου, σε συνέχεια των μέτρων για την μείωση του ρυθμού εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, όπως αυτά έχουν καθοριστεί από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ, απόλυτα σεβόμενη τη Δημόσια Υγεία, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φορολογούμενους πολίτες και πελάτες των λογιστικών γραφείων, συστήνει τον περιορισμό των επισκέψεων στα λογιστικά γραφεία για τις φορολογικές υποθέσεις τους, στις απόλυτα αναγκαίες, εφόσον σήμερα είναι δυνατή η εξυπηρέτηση με ηλεκτρονικά μέσα.

Παρακαλούνται όλοι οι πελάτες να απευθύνονται στα λογιστικά γραφεία τους μέσω τηλεφώνου ή e-mail και να ζητούν να εξυπηρετηθούν, εφόσον αυτό είναι δυνατό, με αντίστοιχα μέσα, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους.

Τέλος, συνιστούμε, εφόσον απαιτείται η προσωπική επίσκεψη σε ένα λογιστικό γραφείο, αυτό να γίνεται σε συνεννόηση με τον λογιστή σας, και μόνο εφόσον είστε σίγουροι/ες τόσο για την κατάσταση της υγείας σας όσο και του λογιστή σας.

Η Δημόσια Υγεία είναι κοινό αγαθό και οφείλουμε να το προστατεύουμε όλοι».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια