Κορωνοϊός: Εκκένωσαν άρον –άρον την εφορία Ηρακλείου – Είχε περάσει από την υπηρεσία ο 45χρονος,θετικός στον ιό

Κρήτη
Κορωνοϊός: Εκκένωσαν άρον –άρον την εφορία Ηρακλείου – Είχε περάσει από την υπηρεσία ο 45χρονος,θετικός στον ιό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρωί της Πέμπτης μόλις έγινε γνωστή η είδηση δόθηκε εντολή από την διοίκηση, να αποχωρήσει αμέσως το συναλλασόμενο κοινό και οι υπάλληλοι

Έκλεισε άρον άρον σήμερα η εφορία Ηρακλείου, καθώς όπως έγινε γνωστό ο 45χρονος Ηρακλειώτης που είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα,  προ ημερών επισκέφθηκε την Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Ηρακλείου επί της Λεωφόρου Κνωσού για συναλλαγές.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο neakriti.gr ο  πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εφορίας, Νικος Μαυροματάκης  αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι:  «Ο 45χρονος επισκέφθηκε την συγκεκριμένη υπηρεσία αρχές της εβδομάδας προχωρώντας στις απαραίτητες συναλλαγές με εργαζόμενους, λόγω επαγγελματικής του ιδιότητας.

Σήμερα μάθαμε ότι έχει προσβληθεί από κορωνοϊό και μόλις έγινε γνωστή η είδηση αμέσως δόθηκε εντολή να εκκενωθεί το κτίριο σε πρώτη φάση από το συναλλάσσομενο κοινό και στη συνέχεια οι εργαζόμενοι».

Άμεσα ειδοποιήθηκε και έφθασε στο κτίριο, εταιρεία απολύμανσης προκειμένου να προχωρήσει στις απαραίτητες εργασίες απολύμανσης.

Ο κ. Μαυροματάκης πάντως υπογράμμισε ότι ακόμη δεν έχουν πάρει οδηγίες για το αν θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα, ή θα επιστρέψουν στην εργασία τους κανονικά.

Επίσης όπως έγινε γνωστό για προληπτικούς λόγους έκλεισε και ο ΟΑΕΔ Ηρακλειου  αλλά και το υποκατάστημα της Εφορίας στην Χερσονήσο καθώς σύμφωνα με πληροφορείς ο 45χρονος λογιστής μετά το ταξίδι του στην Αθήνα από όπου και επέστρεψε Κυριακή βράδυ, τις αμέσως επόμενες ημέρες, βρέθηκε και στο συγκεκριμένο κατάστημα στη Χερσόνησο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News