Δήμος Μαλεβιζίου: Οι δημότες να προσέρχονται μόνο για τα απολύτως απαραίτητα

Ηράκλειο
Δήμος Μαλεβιζίου: Οι δημότες να προσέρχονται μόνο για τα απολύτως απαραίτητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράκληση για περιορισμένη προσέλευση στις υπηρεσίες

Στο πλαίσιο λήψης και εφαρμογής έκτακτων προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 και λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, ο Δήμος Μαλεβιζίου παρακαλεί τους δημότες να προσέρχονται στις υπηρεσίες του Δήμου, μόνο για τις απολύτως απαραίτητες εργασίες και υποθέσεις. Η σύσταση αφορά στο χρονικό διάστημα των 14 ημερών, δηλαδή έως και την Τρίτη 24 Μαρτίου.

Εναλλακτικά, οι πολίτες του Δήμου Μαλεβιζίου, για τη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω της Γραμμής για τους Δημότες που λειτουργεί στο τηλεφωνικό κέντρο της Κοινότητας Γαζίου, καλώντας στο τηλ. 2813 400695.

Η Γραμμή λειτουργεί ήδη ένα μήνα κι έχει διεκπεραιώσει με αμεσότητα περισσότερα από 150 αιτήματα, συντονίζοντας τις απαραίτητες ενέργειες με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, με ώρες λειτουργίας Γραμμής: 8:00π.μ. – 1:00μ.μ.

Επιπλέον, στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαλεβιζίου οι πολίτες μπορούν να αντλούν κάθε χρήσιμη πληροφορία που σχετίζεται με θέματα που αφορούν στις Υπηρεσίες του Δήμου, κάνοντας χρήση και της ηλεκτρονικής φόρμας υποβολής αιτημάτων, επιλέγοντας την καρτέλα «Επικοινωνία».

Τέλος, το κεντρικό email του Δήμου Μαλεβιζίου είναι: [email protected]

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News