Αλλάζουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Καστελίου

Ηράκλειο
Αλλάζουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Καστελίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιες θα είναι οι παρεμβάσεις

Εργοταξιακή σήμανση θα εφαρμοσθεί στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Γούρνες – Χερσόνησος» του ΒΟΑΚ, με την έγκριση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Καστελίου του ΒΟΑΚ.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν 1 μήνα 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης:

«Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Γούρνες – Χερσόνησος» του ΒΟΑΚ, από την Τετάρτη , 11/3/2020 το πρωί θα εφαρμοσθεί η εργοταξιακή σήμανση, η οποία εγκρίθηκε με την ΑΠ 2501/1/416-η’/10-3-2020 Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Καστελίου του ΒΟΑΚ (της Γ΄ φάσης).

Συγκεκριμένα κατά τη Γ’ φάση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα εκτελούνται όλες οι κινήσεις μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου εκτός:

  1. από Ηράκλειο προς Χερσόνησο που θα εκτελείται , είτε μέσω του Α/Κ Γουρνών και της Π.Ε.Ο. , είτε από τον ημικόμβο Σταλίδος,
  2. από Καστέλι προς Άγιο Νικόλαο, μέσω της Π.Ε.Ο. και Λιμένος Χερσονήσου,
  3. Επίσης θα υπάρχει στένωση και αντιδρόμηση στον επαρχιακό δρόμο Χερσονήσου – Καστελλίου Νότια του Α/Κ Καστελλίου , με την βοήθεια φαναριών.

Εκτιμώμενη διάρκεια των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων περί τον 1 μήνα. Παρακαλούνται οι οδηγοί να τηρούν την οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων».

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News