Ηράκλειο

Ο κορωνοϊός κλείνει… την Βικελαία και το Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου

Θα παραμείνει κλειστή έως και 13 Μαρτίου

Για λόγους πρόληψης και προστασίας του αναγνωστικού και ερευνητικού κοινού, η «Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη» ανακοινώνει ότι το Δανειστικό & Παιδικό Τμήμα, το Τμήμα μη Δανειζομένων Βιβλίων, το Αναγνωστήριο όπως και το Τμήμα Αρχείων της «Β.Δ.Β» θα παραμείνουν κλειστά.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση, αυτό ισχύει από την Τρίτη 10 Μαρτίου έως και 13 Μαρτίου εξαιτίας της επιδημίας του κορωνοϊού, ενώ στο Δανειστικό Τμήμα δεν θα πραγματοποιούνται ούτε επιστροφές βιβλίων.

«Θα είμαστε σε διαρκή ενημέρωση αντιμετωπίζοντας με ιδιαίτερη ψυχραιμία την υφιστάμενη κατάσταση.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».

Αναβολή εκδηλώσεων στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Το Συντονιστικό Όργανο του Δήμου Ηρακλείου για τα μέτρα προστασίας απέναντι στον Κορωνοϊό, σε συνεννόηση με την διοίκηση της ΔΕΠΑΝΑΛ αποφάσισε την αναβολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, μέχρι τις 30 Απριλίου, για προληπτικούς λόγους.

Το κοινό θα ενημερωθεί για τις νέες ημερομηνίες των παραστάσεων που αναβλήθηκαν, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Η απόφαση ελήφθη μετά από κοινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 10 Μαρτίου, στο γραφείο του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, παρουσία της Προέδρου της ΔΕΠΑΝΑΛ Ευαγγελίας Σχοιναράκη , του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου Μύρωνα Μιχαηλίδη, του Αναπληρωτή Καλλιτεχνικού Διευθυντή Ραφαήλ Πυλαρινού και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Ρένας Παπαδάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια