Απειλούσαν με όπλα υπαλλήλους και πελάτες καταστημάτων στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Απειλούσαν με όπλα υπαλλήλους και πελάτες καταστημάτων στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο ένας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του δεύτερου  

Υπό την απειλή όπλων λήστεψαν ένα φαρμακείο και ένα ψιλικατζίδικο στο Ηράκλειο δύο άνδρες, ενώ εισέβαλλαν και σε δεύτερο φαρμακείο, την ώρα που ήταν κλειστό.

Ο λόγος για δύο αλλοδαπούς: Ένα νεαρό ηλικίας 19 ετών και έναν 30χρονο, οι οποίοι έκλεψαν το ποσό των 420 ευρώ, καθώς και κόσμημα απροσδιόριστης αξίας.

Οι δύο υποθέσεις ληστείας και η υπόθεση κλοπής εξιχνιάστηκαν σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από τις 13 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 21 Ιανουαρίου 2020, οι δύο άνδρες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και υπό την απειλή όπλου και μαχαιριού εισέβαλλαν σε ένα φαρμακείο και ένα ψιλικατζίδικο, από τα οποία απέσπασαν από υπαλλήλους και πελάτες χρήματα, καθώς και κόσμημα απροσδιόριστης αξίας. Επιπλέον, διέπραξαν κλοπή σε φαρμακείο - την ώρα που ήταν κλειστό - με τη λεία τους σε χρήματα να φτάνει, συνολικά, τα 420 ευρώ.

Για τις παραπάνω υποθέσεις συνελήφθη ο 19χρονος, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 30χρονου για τη διάπραξη των εν λόγω ληστειών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Μάλιστα, στο σπίτι του 19χρονου συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγιο καθώς και είδη ρουχισμού που φορούσε κατά την διάπραξη των ληστειών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News