Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή: Με λαμπρότητα η βραδιά αγάπης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ηράκλειο
Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή: Με λαμπρότητα η βραδιά αγάπης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που διοργάνωσε το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η βραδιά αγάπης που διοργάνωσε το Ιδιωτικό εκπαιδευτήριο Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος».

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Royal Hall στα Μάλια. Έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στην επικείμενη κατασκευή ενός νέου σπιτιού του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στις Μεσαμπελιές Ηρακλείου Κρήτης . Ο Ιδρυτής και Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Γιαννόπουλος ήταν παρόν για να συγχαρεί και να αγκαλιάσει την προσπάθεια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, επίτιμοι προσκεκλημένοι  από τις τοπικές αρχές. Συγκεκριμένα παρεβρέθηκε ο κ. Σέγκος Ιωάννης, Δήμαρχος του Δήμου Χερσονήσου,ο κ. Βαρδάκης Σωκράτης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ νομού Ηρακλείου, ο κ. Ηγουμενίδης Νικολαος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Ηρακλείου, Θραψανιώτης Μανώλη,  Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Λασιθίου, ο κ. Λογιάδης Γεώργιος, Βουλευτής ΜεΡα 25 του Νομού Ηρακλείου, ο κ. Ματαλλιωτάκης Γεώργιος, Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης,  ο κ. Στεφανάκης Ιωάννης, Δήμαρχος του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, ο κ. Αγγελάκης Νικόλαος Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Δήμου Ηρακλείου. Οι επίτιμοι προσκεκλημένοι χαιρέτησαν την συγκεκριμένη προσπάθεια και τη στήριξαν με συγκίνηση, συγχαίροντας το Εκπαιδευτήριο για την ενσυναίσθηση και την προσπάθειά του.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε παρουσίαση του έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όσον αφορά τη δράση του στον τομέα της ενδοοικογενειακής βίας, στο κομμάτι των εξαφανίσεων παιδιών αλλά και στον τομέα της ανέχειας αλλά και της υγείας που εμπλέκονται παιδιά. Αναλυτικά παρουσίασε τα στατιστικά στοιχεία του έτους 2019 η ψυχολόγος του Οργανισμού,κ. Παπαδάτου.

Η σχέση του Εκπαιδευτηρίου με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει την αφετηρία της στο 2007 ξεκινώντας  τη συνεργασία τους , όταν ήρθε η συνειδητοποίηση, πως με τους ανθρώπους του Οργανισμού, υπήρχαν κοινές αξίες και ιδανικά. Υπηρετώντας τις συγκεκριμένες αξίες, με συνοδοιπόρο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλα αυτά τα χρόνια, ο στόχος είναι κοινός: η δημιουργία, όσο το δυνατόν περισσότερων παιδικών χαμόγελων.

Στη συνέχεια, της βραδιάς πραγματοποιήθηκε βράβευση ανθρώπων που αποτελούν σημείο αναφοράς για το Εκπαιδευτήριο λόγω του έργου και της προσωπικότητάς τους. Τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης είναι η κ. Βυνιχάκη Μαρία,  διετέλεσε μαγείρισσα για 13 συνεχή έτη, η κ.Βασιλάκη Ελένη που διετέλεσε νηπιαγωγός για 9 χρόνια, η κ. Γεόμελου Αγγελική που διετέλεσε γραμματέας του Παιδικού σταθμού για 11 χρόνια, η κ. Κασανή Κατερίνα, διετέλεσε νηπιαγωγός για 13 χρόνια και η κ. Λουΐζου Φωτεινή, η οποία διατελεί από το 2007 έως και σήμερα προϊσταμένη του Παιδικού σταθμού.

Η βραδιά συνεχίστηκε με το συγκρότημα του Βασίλη Σταυρακάκη που διεκπεραίωσε το κρητικό μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς και με  χορό από το συγκρότημα του Ομίλου Παπαδόκωστας.

Το Εκπαιδευτήριο απευθύνει τις θερμές ευχαριστίες του  στον κ. Παπαδάκη Κώστα που διέθεσε το συγκρότημά του αφιλοκερδώς για τη χθεσινή βραδιά καθώς και τους Σταυρακάκη Βασίλη, Σταυρακάκη Αντώνη, Σταυρακάκη Γιώργο και Ιάκωβο Πατεράκη για την επίσης αφιλοκερδή συμμετοχή τους στη βραδιά.

 Το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος» θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο που παρευρέθηκε σε αυτή τη σημαντική βραδιά και στήριξε τη συγκεκριμένη προσπάθεια αγάπης και προσφοράς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News