Ηράκλειο

Χρηματοδότηση νέου τμήματος στον παιδικό – βρεφικό σταθμό Αρκαλοχωρίου

50.000 μέσω προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας

Με το ποσό των 50.000€ θα χρηματοδοτηθεί ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας μέσω προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας – σε συνέχεια σχετικής υποβολής πρότασης της δημοτικής αρχής – με σκοπό την υλοποίηση εργασιών επισκευής και συντήρησης του κτιρίου του παιδικού- βρεφικού σταθμού Αρκαλοχωρίου, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει ένα νέο τμήμα βρεφικής φροντίδας, δυναμικότητας δέκα βρεφών.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο χώρο του παιδικού σταθμού από το Δήμαρχο κ. Μανώλη Φραγκάκη παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Γαβριήλ Κουρή, των αντιδημάρχων κ.κ. Κώστα Αραβιάκη, Όλγας Δραμουντάνη, Μανώλη Σμυρνάκη και στελεχών της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν οι τεχνικές παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα καθώς και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών.

Τέλος, όπως έκανε γνωστό ο κ. Φραγκάκης, η δημοτική αρχή – πέραν των παρεμβάσεων που προβλέπονται από την παραπάνω χρηματοδότηση – θα δημοπρατήσει εντός του έτους, την εκτέλεση και πρόσθετων εργασιών που αφορούν αφενός την τοποθέτηση νέου εξοπλισμού παιδικής χαράς στον προαύλιο χώρο του σταθμού και αφετέρου την περαιτέρω συντήρηση και αναβάθμιση της κτιριακής υποδομής του σταθμού για την προσαρμογή αυτού στις προδιαγραφές του Π.Δ. 99/2017.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια