Νέα στάση εργασίας για τα ταξί

Ηράκλειο
Νέα στάση εργασίας για τα ταξί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στάση εργασίας και συγκέντρωση όλων των ταξί έξω από τα γραφεία του Ο.Λ.Η τη Πέμπτη 12 Μαρτίου

Ο αγώνας για κατάργηση της απόφασης του 2018 για την αφετηρία/στάση του αστικού λεωφορείου στο λιμάνι, συνεχίζεται για τους ιδιοκτήτες και οδηγούς ταξί, με νέα κινητοποίηση έξω από τα γραφεία του Ο.Λ.Η, την Πέμπτη 12 Μαρτίου μετά την πρώτη στάση εργασίας στις 6 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται το αποτέλεσμα της στάσης εργασίας στις 6 Μαρτίου είχε ως αποτέλεσμα την εκ νέου αξιολόγηση της απόφασης, σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ του Ο.Λ.Η.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η στάση εργασίας, αλλά και η συγκέντρωσή που πραγματοποιήθηκε έξω από τον Ο.Λ.Η στις 6/3/2020 είχε αποτέλεσμα, αλλά και μηνύματα.

Το αποτέλεσμα ήταν η εκ νέου αξιολόγηση της απόφασης του 2018 για την αφετηρία/στάση του αστικού λεωφορείου στο λιμάνι, την Πέμπτη 12/03/2020 στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ του Ο.Λ.Η και μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το ταξί είναι εδώ για να εξυπηρετεί  όλους τους πολίτες του Δήμου Ηρακλείου χωρίς να θέλει το μονοπώλιο και να έχει επιλογές ο επιβάτης/πολίτης.

ΟΙ συνάδελφοι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί είναι εδώ για να δίνουν αγώνες για δίκαιη κατανομή ευκαιριών σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο των μεταφορών, θα καταγγέλλουν όμως κάθε παρατυπία που πλήττει τον κλάδο και τους υπονομεύει οικονομικά.

Ο αγώνας μας για την κατάργηση της διάτρητης σκανδαλώδους, αλλά και ασαφούς απόφασης του 2018 θα συνεχιστεί και την Πέμπτη 12/03/2020 και ώρα 14.00 μ.μ. έως 19.00 μ.μ. με στάση εργασίας και συγκέντρωση όλων των ταξί, έξω από τα γραφεία του Ο.Λ.Η σε σημεία που δεν θα ενοχλούν την ομαλή λειτουργία της πόλης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News