Ι.Α.Κ.Ε: Αναβολή του 6ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου

Ηράκλειο
Ι.Α.Κ.Ε: Αναβολή του 6ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Οργανωτική Επιτροπή αναζητά ήδη νέα ημερομηνία μετά το πέρας των τεσσάρων εβδομάδων

Το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών προχώρησε στην αναβολή του 6ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου, το οποίο αναμενόταν να πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, μετά τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε το Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρεται, «αναστέλλονται όλες οι συνεδριακές εκδηλώσεις για τέσσερεις εβδομάδες», ενώ η Οργανωτική Επιτροπή του Ι.Α.Κ.Ε. αναζητά ήδη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αξιότιμοι/μες εισηγητές και σύνεδροι του 6ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου, Αξιότιμοι/μες μέλη, συνεργάτες και φίλοι του Ι.Α.Κ.Ε., Το Υπουργείο Υγείας της Ελλάδας ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα, στις 8 Μαρτίου 2020, για την αντιμετώπιση του νέου κοροναϊού (2019-nCoV), μεταξύ των οποίων και ότι «αναστέλλονται όλες οι συνεδριακές εκδηλώσεις για τέσσερις εβδομάδες».

Μετά την παραπάνω εξέλιξη, το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών (Ι.Α.Κ.Ε.) υποχρεώνεται εκ των πραγμάτων να αναβάλει οριστικά τη διεξαγωγή των εργασιών του 6ου  Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα «Επικοινωνία, πληροφόρηση, ενημέρωση και εκπαίδευση στην ύστερη νεωτερικότητα», το οποίο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης, στις 3-5 Απριλίου 2020.

Η Οργανωτική Επιτροπή αναζητά, ήδη, νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου, σε χρονική περίοδο κατά την οποία, όπως αναμένεται, θα έχει παρέλθει η παρούσα κρίση. Για το ζήτημα αυτό, καθώς και για όλες τις λοιπές παραμέτρους του Συνεδρίου θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση με αναλυτική πληροφόρηση, μετά τη συνεδρία της Οργανωτικής Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020.

Ζητούμε την κατανόηση όλων για την παραπάνω αδόκητη αναστάτωση.

Θα συνεχίσουμε εντατικά τις οργανωτικές προσπάθειές μας για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου στη νέα ημερομηνία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News