Ηράκλειο

Διάκριση του 3ου Νηπιαγωγείου Βουτών στον 10ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών

Τιμήθηκε η ταινία μικρού μήκους «Μια αγάπη τόσο ταιριαστή»

Με το δεύτερο βραβείο Μυθοπλασίας βραβεύθηκε η ταινία μικρού μήκους «Μια αγάπη τόσο ταιριαστή», με πρωταγωνιστές τα νήπια του 3ου Νηπιαγωγείου Βουτών στο 10ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμο ταινιών, σχολικού έτους 2019-2020.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μια ταινία, που βασίζεται στο βιβλίο του Χρήστου Μπουλώτη «Η παράξενη αγάπη του αλόγου και της λεύκας», το οποίο βραβεύθηκε στον διεθνή διαγωνισμό παιδικής λογοτεχνίας  Pier Paolo Vergerio στη Padova το 1998.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου, 2ου & 3ου Νηπιαγωγείου Βουτών συγχαίρει το 3ο Νηπιαγωγείο Βουτών για τη διάκριση της ταινίας μικρού μήκους "Μια αγάπη τόσο ταιριαστή" που έλαβε το 2ο Βραβείο Μυθοπλασίας στον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους, σχολικού έτους 2019-2020.

Πρόκειται για μια ταινία που βασίζεται στο βιβλίο του Χρήστου Μπουλώτη «Η παράξενη αγάπη του αλόγου και της λεύκας», το οποίο βραβεύθηκε στον διεθνή διαγωνισμό παιδικής λογοτεχνίας  Pier Paolo Vergerio στη Padova το 1998.

Μια ταινία, με πρωταγωνιστές τα νήπια του ολοήμερου τμήματος 2, του 3ου Νηπιαγωγείου Βουτών Ηρακλείου, που μιλάει για την ανιδιοτελή αγάπη, την αποδοχή και τον σεβασμό στην διαφορετικότητα.

Η διασκευή και η επιμέλεια της ταινίας μικρού μήκους είναι της Δ/ντριας και Νηπιαγωγού του 3ου Νηπιαγωγείου Βουτών κας Περάκη-Μακρή Μάνιας, την οποία ο Σύλλογος συγχαίρει ιδιαιτέρως, καθώς έχει επανειλημμένως διακριθεί για τις εμπνευσμένες δημιουργίες της.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ταινίας, στα υπέροχα νήπιά μας και τους γονείς τους και ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις!

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η ζωή αρχίζει να χαμογελάει στη μοναχική λεύκα, όταν ένα όμορφο άλογο εμφανίζεται στο λιβάδι.

Μια ιδιαίτερη αγάπη γεννιέται, που άλλοι την κοροϊδεύουν, άλλοι τη ζηλεύουν και άλλοι την θαυμάζουν.

Η αγάπη τους δοκιμάζεται, η απόσταση και οι αντίξοες συνθήκες τους κρατούν μακριά, αλλά η επιμονή τους είναι αυτή που γκρεμίζει όλα τα εμπόδια.

Ο φίλος τους, το χρυσό φεγγάρι, τους χαρίζει την μαγική χρυσόσκονη που θα τα κάνει ίδια, για να μπορούν να χαρούν την αγάπη τους χωρίς εμπόδια.

Άραγε θέλουν να γίνουν δύο άλογα ή δυο λεύκες;

Τι απάντηση θα δώσουν στο φεγγάρι; Τελικά η αγάπη τους είναι ταιριαστή;»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια