Ηράκλειο

Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Σε εξέλιξη στο Ηράκλειο – Ανοιχτά τα μαγαζιά

Αντίθεση από μερίδα καταστηματαρχών

Σε εξέλιξη βρίσκεται η περίοδος των ενδιάμεσων εκπτώσεων στο Ηράκλειο παρά τη δεδομένη αντίθεση μερίδας καταστηματαρχών, που μιλούν για εκπτώσεις χωρίς κανένα αντίκρισμα καθώς οι αντίστοιχες χειμερινές μόλις ολοκληρώθηκαν και μάλιστα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Οι καταναλωτές δηλώνουν έτοιμοι να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία ωστόσο στη αγορά, ουσιαστικά, δεν θα έχουν κυκλοφορήσει εποχικά είδη.

Με φόντο την σημερινή ημέρα και τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων βρίσκεται σε εξέλιξη η περίοδος των ενδιάμεσων εκπτώσεων στην Περιφερειακή ενότητα του Ηρακλείου. Ο εμπορικός σύλλογος ανακοίνωσε, ότι και φέτος, παρά τις αντίθετες εισηγήσεις από μεγάλη μερίδα ιδιοκτητών εμπορικών καταστημάτων, ότι οι εκπτώσεις διεξάγονται την πρώτη έως και τις 15 Μαρτίου.

Οι καταναλωτές δηλώνουν έτοιμοι να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία ώστε να κάνουν αγορές χρήσιμες για την επερχόμενη περίοδο του Πάσχα, ωστόσο στη αγορά, ουσιαστικά, δεν θα έχουν κυκλοφορήσει εποχικά είδη.

Δώρον - άδωρον χαρακτηρίζει όμως  μερίδα καταστηματαρχών την περίοδο των ενδιάμεσων εκπτώσεων στο Ηράκλειο καθώς στην αγορά υπάρχει δεδομένη κάμψη. Οι χειμερινές εκπτώσεις μόλις ολοκληρώθηκαν και μάλιστα χωρίς ουσιαστικό αντίκτυπο στο τζίρο των περισσότερων καταστημάτων.

Η περιφερειακή ενότητα του Ηρακλείου αποτελεί μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις περιοχών όπου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις πραγματοποιούνται  Μάρτιο. Σε αντίθεση με όλη την υπόλοιπη χώρα όπου εκπτώσεις το Μάιο αποτελούν θεσμό, γνωστό στο καταναλωτικό κοινό. 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια