Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της ΟΕΒΕΝΗ

Ηράκλειο
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της ΟΕΒΕΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ΔΣ και η Μαρία Αντωνακάκη

Ένα νέο πρόσωπο, που όμως έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του όντας επί χρόνια πρόεδρος του Συνδέσμου Επισιτισμού και Διασκέδασης, κατέκτησε χθες μια θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ).

Ο λόγος φυσικά για τη Μαρία Αντωνακάκη-Χαλβατζή, που συμμετείχε στις χθεσινές εκλογές της Ομοσπονδίας με το ψηφοδέλτιο “Ενωμένη Ομοσπονδία” - ψηφοδέλτιο στο οποίο μετείχε και ο νυν πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χαράλαμπος Λεκάκης. Γνωστή για τους αγώνες και τη μαχητικότητά της, η Μαρία Αντωνάκη δηλώνει έτοιμη για νέες μάχες από νέο μετερίζι.

Η χθεσινή εκλογική διαδικασία, όπως αναμενόταν, εξελίχθηκε σε θρίαμβο για την παράταξη “Ενωμένη Ομοσπονδία” που κατέλαβε το 98% των ψήφων, ήτοι 117, και το σύνολο των 21 εδρών στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Η άλλη παράταξη “Αγωνιστική Συσπείρωση ΕΒΕ Ηρακλείου” έλαβε μόλις 4 ψήφους, και καμία έδρα.

108 ψήφους για τον πρόεδρο

Οι χθεσινές κάλπες εξελίχθηκαν σε θρίαμβο και για τον νυν πρόεδρο της Ομοσπονδίας, αφού ο Χαράλαμπος Λεκάκης έκοψε πρώτος το νήμα με 108 ψήφους! «Το έργο μας τα τελευταία τρία χρόνια ως διοίκηση της ΟΕΒΕΝΗ φάνηκε, και ο κόσμος μάς έδειξε την εμπιστοσύνη του στην κάλπη, δίνοντάς μας παράλληλα τη δύναμη αλλά και την ευθύνη να συνεχίσουμε να τον εκπροσωπούμε επάξια», είπε χθες το βράδυ στη “Ν.Κ.” ο κ. Λεκάκης, δηλώνοντας παράλληλα ικανοποιημένος για τη μεγάλη προσέλευση στις κάλπες.

Η νέα διοίκηση

Τη νέα διοίκηση λοιπόν της ΟΕΒΕΝΗ θα απαρτίζουν οι εξής 21: Αντώνιος Αλεξάκης, Θεοδόσιος Ανδρής, Μαρία Αντωνακάκη-Χαλβατζή, Εμμανουήλ Βλαχογιαννάκης, Αικατερίνη Γεωργουδάκη, Νικόλαος Γουρνιεζάκης, Ηρακλής Δαριβιανάκης, Εμμανουήλ Δατσέρης, Λυκούργος Καργάκης, Νικόλαος Λειβαδιωτάκης, Χαράλαμπος Λεκάκης, Ιωάννης Μανιώρος, Ιωάννης Μποτζάκης, Σταύρος Οικονομάκης, Μιχαήλ Πλατάκης, Ιωάννης Σμυρνάκης, Βασίλειος Τούλης, Πηνελόπη Φανουράκη, Κωνσταντίνος Φραγκιαδάκης, Ευάγγελος Χανιωτάκης και Αριστείδης Ψαράκης.

Η νέα διοίκηση θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες για να συγκροτηθεί σε Σώμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News