Πολίτης καταγγέλλει σειρά προβλημάτων σε περιοχή του Μπεντεβή

Ηράκλειο
Πολίτης καταγγέλλει σειρά προβλημάτων σε περιοχή του Μπεντεβή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το χρονικό του προβλήματος που «μετρά» 2 χρόνια «ζωής»

Ένα ακόμη πρόβλημα με ζημιές στο οδόστρωμα της πόλης του Ηρακλείου και με μια κολόνα της ΔΕΗ στη μέση… του δρόμου, κατήγγειλε αναγνώστης του neakriti.gr.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το πρόβλημα παραμένει εδώ και 2 χρόνια σε περιοχή του Μπεντεβή, όπου μετά την κατεδάφιση οικήματος που καταλάμβανε μέρος του δρόμου, το οδόστρωμα παραμένει σε άσχημη κατάσταση, ενώ η κολόνα της ΔΕΗ παραμένει στην μέση του δρόμου.

Την καταγγελία υπογράφει ο κ. Μαυρίδης Ελευθέριος, που όπως υποστηρίζει έγραψε εκ μέρους πολλών πολιτών της περιοχής, αναδεικνύοντας τις επανειλημμένες προσπάθειες του για να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

«Αποφάσισα να σας γράψω αυτό το μήνυμα και να σας καταγγείλω την αναλγησία της δημόσιας διοίκησης και το κατεστημένο που την υπηρετεί.

Σας γράφω εκ μέρους πολλών πολιτών μιας περιοχής του Ηρακλείου. Στην Ιωάννη Πολυξύγκη, στην περιοχή του Μπεντεβή, υπάρχει ένα οικόπεδο που είχε ένα οίκημα, το οποίο πριν 2 χρόνια γκρεμίστηκε γιατί καταλάμβανε μέρος του δρόμου.

Από τότε υπάρχει μία ζημιά στο οδόστρωμα και μία κολόνα της ΔΕΗ στη μέση, η οποία γέρνει επικίνδυνα.

Έχω επικοινωνήσει με το δήμο Ηρακλείου μέσω της εφαρμογής που μας παροτρύνει να δηλώσουμε τις λακκούβες αλλά τζάμπα κόπος... ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Επικοινώνησα με το γραφείο οδοποιίας και μου ζητήσαν να τους στείλω με email φωτογραφίες του σημείου που δεν εμφάνιζε η περιβόητη εφαρμογή. Μετά από δύο ημέρες έστειλαν δύο υπαλλήλους που περάσανε γελώντας γιατί είχανε δύο κουβάδες πίσσα στην καρότσα.

Ξαναπήρα τηλέφωνο τονίζοντας τους ότι το πρόβλημα στο οδόστρωμα είναι μεγάλο και θυμήθηκαν να μου πουν πως πρέπει να πάρω τηλέφωνο στη ΔΕΗ να μεταφέρουν πρώτα την κολώνα. Τους τόνισα πως αυτό μάλλον είναι δικιά τους δουλειά και μου απάντησε ο υπάλληλος γελώντας πως άμα περιμένεις από μας θα περάσει πολύς καιρός.

Πήρα την ΔΕΗ και μου είπαν πως πρέπει να πάω από εκεί να κάνω αίτηση για μεταφορά του στύλου. Εξηγώντας στην υπάλληλο πως η κολώνα είναι μέσα στο δρόμο άρα σε δημόσιο χώρο και πώς μπορεί ένας πολίτης να αιτείται τη μεταφορά της, μου απάντησε πως ελάτε εσείς και θα δούμε. Όπως καταλαβαίνετε η απογοήτευση και ο θυμός μας με την αντιμετώπιση του δημοσίου προς εμάς χτύπησε κόκκινο. Ο κίνδυνος από την κολώνα και το κακό οδόστρωμα είναι μεγάλος και επί δύο χρόνια μας κοροϊδεύουν αφού δεν είναι η πρώτη φορά που το καταγγέλλουμε…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News