Ηράκλειο

Ευχάριστά νέα για τους εργαζομένους παιδικών σταθμών

Έγινε πράξη το πάγιο αίτημα των εργαζομένων με συμβάσεις ΙΔΟΧ, για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» ΕΣΠΑ.

Θετικά τα αποτελέσματα για τους εργαζομένους των Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών της ΔΟΠΑΦΜΑΗ, μετά το πάγιο αίτημα τους, να συμπεριληφθεί ο Αύγουστος στην ενεργή σύμβαση τους σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα « Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» ΕΣΠΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ευχάριστα τα αποτελέσματα για τους εργαζομένους των Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών της ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Το πάγιο αίτημα των εργαζομένων με συμβάσεις ΙΔΟΧ, για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» ΕΣΠΑ, να συμπεριληφθεί ο Αύγουστος στην ενεργή σύμβαση τους, καθώς η σχέση εργασίας τους παρατείνεται ανά έτος (σύμφωνα με την Εγκύκλιο του ΥΠΕΣΔΑ, η οποία εξαιρείται της έγκρισης της Επιτροπής του ΠΥΣ 33/2006 όπως ισχύει) τώρα έγινε πράξη, με την πρόσφατη τροποποίηση-εναρμόνιση, των συμβάσεων να έχει ήδη αναρτηθεί στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Το Σωματείο Εργαζομένων στους Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς ΟΤΑ Κρήτης, είχε πιέσει ασφυκτικά τους κατά καιρούς εκπροσώπους της ΔΟΠΑΦΜΑΗ να αλλάξουν το παραβατικό καθεστώς, που υλοποιούσαν σε βάρος των εργαζομένων, βρέθηκε δίπλα τους σε αμέτρητα ΔΣ, μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΚΗ, καθώς και σε άλλα τόσα δικαστήρια, για να εφαρμοστεί το αυτονόητο για όλους τους εργαζομένους του Προγράμματος.

Ευτυχώς, στην παρούσα Διοίκηση πρυτάνευσε η λογική και το δίκαιο έγινε πράξη επιβεβαιώνοντας τον κανόνα… ότι πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια