Ηράκλειο

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Δημ. Μινώα Πεδιάδας - Στο επίκεντρο θέματα υποδομών

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο έργο της κατασκευής του νέου αεροδρομίου στο Καστέλλι

Συνάντηση του Δήμαρχου Μινώα Πεδιάδας, Μανώλη Φραγκάκη με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας την Τρίτη 3 Μαρτίου, με συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, Νίκου Συριγωνάκη και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, Γαβριήλ Κουρή.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν έργα υποδομών και ανάπτυξη του Δ. Μινώα Πεδιάδας, όπως οδικό δίκτυο, αγροτική οδοποιία, αναπλάσεις, αθλητικές εγκαταστάσεις, πράσινα σημεία κ.α.

Έμφαση δόθηκε στην ολοκλήρωση των αναγκαίων μελετών και στην περαιτέρω αξιοποίηση κονδυλίων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο έργο της κατασκευής του νέου αεροδρομίου στο Καστέλλι Δήμου Μινώα Πεδιάδας, με το Δήμαρχο Μ. Φραγκάκη να υπογραμμίζει τις διεκδικήσεις του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, επισημαίνοντας την ανάγκη να εξασφαλιστεί η οδική σύνδεση όλων των οικισμών με το νέο αεροδρόμιο, η ταχύτερη δυνατή εκπόνηση και εφαρμογή του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου, η θεσμική εκπροσώπηση του Δήμου στο Δ.Σ. του νέου αεροδρομίου, κ.α.

Τέλος, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για το ειλικρινές ενδιαφέρον του και την άμεση ανταπόκρισή του στα θέματα του Δήμου, ενώ από την πλευρά του ο κ. Αρναουτάκης δεσμεύτηκε πως η Περιφέρεια θα παραμείνει αρωγός  όλων των προσπαθειών του Δήμου που συμβάλλουν στην τοπική ανάπτυξη και συνοχή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια